Cinema Estrena

ESTRENA

Bernat Salvà

Tortugues amb el segell ‘Bay'

Nascudes el 1984 d'un còmic de Kevin Eastman i Peter Laird, aquestes tortugues mutants són expertes en arts marcials, adoren la pizza i tenen noms d'artistes renaixentistes italians: Leonardo, Michelangelo, Rafael i Donatello. El 1990 van saltar a la pantalla en una pel·lícula d'acció per a adolescents de notable èxit –i de discreta aportació artística, malgrat els mestres de la història de l'art que invoca–, que va tenir fins a tres seqüeles cinematogràfiques. Ara tornen a la pantalla gran en una de les habituals reformulacions de personatges i històries que ha emprès Hollywood aprofitant el boom dels efectes digitals. Dirigeix Jonathan Liebesman (Ira de titanes), i produeix Michael Bay (la saga Transformers, Armageddon). Estan garantits, doncs, l'espectacularitat, l'acció caòtica, els excessos d'efectes especials... L'actriu Megan Fox torna a treballar amb Bay després d'unes polèmiques declaracions per les quals la van fer fora de la saga Transformers.

Ninja Turtles (Las tortugas Ninja)
Direcció: Jonathan Liebesman Intèrprets: Megan Fox, Alan Ritchson, Noel Fisher, Jeremy Howard (Donatello), Will Arnett Gènere: acció Any: EUA, 2014


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia