Economia

Els sindicats protesten contra l'alta sinistralitat del sector del transport amb una concentració a la duana de la Jonquera

Un centenar de treballadors del transport dels sindicats UGT, CCOO i de la Confederació Francesa Democràtica del Treball (CFDT) s'han concentrat des de primera hora del matí d'aquest dilluns en el quilòmetre zero de l'autopista AP-7, a la duana de la Jonquera, per protestar contra l'alta sinistralitat del sector, demanar una reducció d'hores de feina i exigir la creació de llocs de descans segurs per a conductors de llarga distància.

Els manifestants, amb el lema "La fatiga mata", tallen de forma intermitent i durant cinc minuts el trànsit de camions i autocars, en exclusiva, un fet que provoca retencions de fins a dos quilòmetres en sentit nord i d'un quilòmetre en sentit Barcelona. La concentració està previst que finalitzi pel volts de les dues de la tarda.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.