Economia

Nissan eleva les indemnitzacions davant la poca acceptació del seu pla de baixes voluntàries

Economia

La direcció de Nissan ha decidit augmentar en 3.000 euros les indemnitzacions mínimes previstes en el pla de baixes incentivades, amb l'objectiu d'estimular la marxa voluntària de treballadors de l'empresa, segons han explicat fonts sindicals.

La multinacional japonesa va posar en marxa el mes de febrer passat aquest pla de baixes voluntàries amb l'objectiu de buscar una solució no traumàtica a l'excedent de més de 1.400 treballadors que assegura que tenen les seves factories de Barcelona.

La plantilla té de termini fins al 31 de març que ve per adherir-se a aquest pla, que preveu indemnitzacions de seixanta dies per any treballat, amb un mínim de 20.000 euros i un màxim de 120.000. Aquesta iniciativa, malgrat tot, ha tingut un èxit escàs entre la plantilla, ja que poc més d'un centenar de treballadors s'ha inscrit en el pla a escassos dies que finalitzi el termini previst.

Per incentivar la marxa dels operaris que porten menys anys en l'empresa, Nissan ha decidit ara augmentar en 3.000 euros la indemnització mínima prevista, que d'aquesta manera arriba ja a 23.000 euros. Nissan confia que el nombre de persones interessades en aquestes baixes augmentarà substancialment a mesura que s'acosti la data límit per inscriure's.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.