Economia

La Generalitat rep 4.000 currículums per treballar a l'aeroport d'Alguaire

José Montilla l'inaugurarà el 17 de gener

La Generalitat ha rebut 4.000 currículums de persones que volen treballar a l'aeroport Lleida-Alguaire, el primer que construït pel Govern i que el president de la Generalitat, José Montilla, inaugurarà el 17 de gener.

L'aeroport funcionarà amb regularitat els divendres, dissabtes i diumenges, de manera que en els seus començaments, segons UGT, es crearan pocs llocs de feina, uns cinquanta. Tot i això, a llarg termini, en uns deu anys, el pla de negoci preveu uns 900 llocs de feina.

Com les adjudicacions ja estan formalitzades, la Conselleria de Política Territorial, de la qual depèn l'aeroport, enviarà a les empreses guanyadores dels concursos els currículums sempre que els interessats donin la seva conformitat. De fet, algunes adjudicatàries ja han començat a contractar.

La secretària general d'UGT a Lleida, Rosa Palau, ha demanat diverses vegades a la Generalitat que les persones de la província tinguin prioritat en la contractació. l


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.