Economia

Nissan transmet a Montilla la "voluntat inequívoca" de seguir a Catalunya si hi ha "flexibilitat" laboral

Economia

El futur de Nissan a Barcelona passa, segons els dirigents de la multinacional japonesa, per la "flexibilitat" laboral, és a dir, la capacitat de la factoria d'adaptar la plantilla a la demanda. Així ho ha expressat el seu vicepresident corporatiu, Simon Sproule, després de reunir-se aquest dimarts al matí amb el president de la Generalitat, José Montilla, que ha anunciat la "voluntat inequívoca" de la companyia de mantenir la planta a Catalunya, sempre que sigui competitiva. Per assolir aquesta competitivitat calen, segons Montilla, uns "ajustos necessaris" i un "esforç" de totes les parts per "salvaguardar" l'empresa i els seus treballadors.

A la trobada entre el govern català i dirigents de Nissan, a la qual també han assistit el vicepresident del govern, Josep-Lluís Carod-Rovira; el conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, i el director general de Nissan Ibérica, Fukiami Matsumoto, l'executiu català ha expressat la seva voluntat de col·laborar amb la multinacional en la fabricació de nous productes, i en aquest sentit ha ofert la seva ajuda en matèria de recerca i en la millora de la logística, segons ha explicat Montilla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.