Esports

L'AXA Barça i el Reial Madrid juguen aquest vespre al Palau Blaugrana en partit d'Eurolliga

Els precedents del clàssic pel que fa a partits de l'Eurolliga són favorables al Barça, que els domina per 7-3

El Palau Blaugrana serà aquest vespre (20.45h, canal 33) l'escenari de la segona i consecutiva gran cita per a l'AXA Barça a l'Eurolliga. Si la setmana passada l'equip de Dusko Ivanovic va plantar cara al campió Panathinaikòs a la seva pista, tot i que al final va perdre, avui els blaugranes reben l'altre gran rival del seu grup, el Reial Madrid, que arriba invicte després de quatre jornades.
El Barça ja acumula dues derrotes a la primera fase -a les pistes del Partizan i el Panathinaikòs-, i és per això que Ivanovic considera que aquest partit, com tots els de casa, és "vital" de cara a la classificació per al Top 16. "Contra el Panathinaikòs, vaig dir que aquell partit era un test per saber com estàvem, però ara és diferent. Juguem a casa, en un partit contra el Madrid, que sempre és especial, i hem de guanyar", va afirmar el tècnic montenegrí.

El Palau, un fortí
Els precedents del clàssic pel que fa a partits de l'Eurolliga són favorables al Barça, que els domina per 7-3. A més, si mirem els resultats dels enfrontaments del Palau, llavors la superioritat blaugrana és absoluta, ja que el Madrid ha perdut en les seves cinc visites.

Un dels principals problemes que està tenint el Barça en la primera part de la temporada, tot i que els resultats no són dolents (7 triomfs i 1 derrota a l'ACB i 2 a 2 a l'Eurolliga), és la irregularitat en el seu joc, provocada en moltes ocasions per la falta de concentració dels jugadors en determinats moments dels partits. De totes maneres, Ivanovic va apuntar ahir que "l'equip està cada dia una mica millor, sobretot en defensa. En atac últimament hem fallat en el tir exterior".

El tècnic blaugrana va afegir que en un Barça-Madrid no cal motivar els jugadors, i que també espera el suport de l'afició: "Esperem que el Palau s'ompli i que ens ajudin a guanyar", va dir Ivanovic, que va destacar del Madrid que "és un equip amb molts recursos, molt complet, que està jugant molt bé. L'any passat ja vam tenir problemes per parar el seu joc interior i ara s'ha reforçat encara més amb Papadopoulos".

La marxa de Navarro
Al seu torn, l'entrenador del Madrid, Joan Plaza, està convençut que "al Barça encara li pesa la marxa de Navarro, perquè jugadors com ell, com Scola o com Felipe Reyes, arribat el cas, deixen una estela que és difícil de cobrir encara que portis jugadors millors que ells". Plaza diu que el Madrid només pot guanyar al Palau si estan "concentrats al cent per cent i juguem amb intensitat. Un triomf serviria per avisar els nostres grans rivals que anem a totes a l'Eurolliga".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.