Esports

El Ricoh Manresa intentarà guanyar l'AXA Barça demà al Palau Blaugrana

El Manresa intentarà fer un cop d'efecte i guanyar a casa del Barça en la 24a jornada de la lliga ACB de bàsquet. No ho té gens fàcil, doncs l'equip barcelonista és l'únic de la lliga que no ha perdut ni un partit a la seva pista i en tota la història l'equip del Bages només ha aconseguit guanyar dues vegades al Palau Blaugrana.

Per intentar-ho, Jaume Ponsarnau compta amb tota la plantilla al complet. No hi ha lesionats i a més es compta amb la moral aconseguida amb la contundent victòria davant el Fuenlabrada, que posa els manresans a tres victòries de les posicions de descens.

El tècnic del Manresa comenta que haver trencat la mala ratxa de quatre derrotes davant un rival directe com el Fuenlabrada "ha estat una cosa que ha ajudat al nostre estat anímic i ens ha donat confiança. Però ens equivocaríem si penséssim que ens hem tret la pressió de sobre". I és que la intenció de l'entrenador de l'equip del Bages és que cada partit del Ricoh sigui una final.

Des que Xavi Pasqual va prendre les regnes del Barça, l'equip ha millorat en intensitat defensiva, cosa a la qual Ponsarnau afegeix que "el Barça està corrent molt últimament i en el nostre joc també és important córrer. Pel que serà important, qui imposi el seu ritme. Si el partit està viu perquè nosaltres els fem córrer, crec que tindrem un avantatge".

Ara el Ricoh s'enfrontarà a un equip amb algunes diferències del qual va venir al Nou Congost amb Ivanovic a la banqueta: "a grans trets l'equip de Xavi Pascual vol ser un equip que jugui més al contraatac".

El partit, que es juga en dia d'eleccions, servirà perquè els jugadors del Manresa Alfons Alzamora, Jordi Grimau i Xavi Rey es retrobin amb el seu exequip


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.