Esports

La venda de Samuel Eto'o, pròxim objectiu del Barça

Futbol

Està previst que Samuel Eto'o arribi dissabte que ve a Barcelona i a partir de llavors serà el camerunès el protagonista, com en el passat ho van ser Deco, Ronaldinho o el mateix president del club, Joan Laporta, que han acaparat tot l'interès a les setmanes precedents.

Com va passar amb el portuguès, ara al Chelsea, o amb el brasiler, nou jugador del Milan; l'única sortida possible d'Eto'o és la seva marxa del club. Pep Guardiola ho va dir el dia de la seva presentació i tant Laporta com el secretari tècnic, Txiki Beguiristain, s'encarreguen de repetir-ho en cada compareixença pública.

La diferència entre Deco, Ronaldinho i Eto'o és que en el cas de l'africà, aquest difícilment pot resoldre el seu futur lluny del Barça abans de començar els entrenaments, per una qüestió temporal.

Eto'o té previst arribar a Barcelona dissabte que ve al matí, se sotmetrà a les habituals proves mèdiques abans de l'inici de la pretemporada i posteriorment el camerunès viatjarà a Escòcia per a l'inici de l'stage, que es prolongarà des del 21 al 26 de juliol.

A la recerca d'un migcampista
Per tancar l'equip, el Barça busca un migcampista i un davanter centre, però el club català no vol agitar el mercat fins que hagi col·locat Eto'o, perquè no vol incrementar la seva nòmina de nous.

El camerunès és a l'agenda dels grans clubs europeus. L'últim rumor el situa a l'Inter de Milan, que intentaria contrarestar d'aquesta manera el protagonisme acaparat pel seu rival ciutadà després del fitxatge de Ronaldinho.

A la llista d'equips que suposadament s'han interessat per ell figura el Kuruvchí Taixkent uzbek, un equip desconegut, d'un remot país, disposat a pagar 40 milions de dòlars pel seu traspàs.

És cert que Eto'o ha estat a Taixkent, però com la setmana que ve també hi seran els blaugranes Xavi Hernández, Carles Puyol i Andrés Iniesta, que participaran en unes classes a futbolistes locals.

Fins avui, l'entitat blaugrana és el club europeu que ha gastat més en fitxatges, ja que amb els fitxatges de Seydou Keita, Gerard Piqué, Martín Cáceres, Dani Alves i Alexander Hleb ha invertit 82,5 milions.

El segon equip amb més despesa és el Fiorentina italià, amb 50,3 milions. També el Barça és dels que més ha ingressat per vendes de jugadors, partida per la qual ha recuperat gairebé 50 milions d'euros. El Sevilla (56) i el Palerm (53,3) són els que més han recaptat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.