Esports

Sala Martín avisa que el Barça patirà "una paràlisi total" si prospera la moció de censura

El president de la comissió econòmica del FC Barcelona, Xavier Sala Martín, el qual presidiria la comissió gestora per a governar el club si prospera la moció de censura que es vota aquest diumenge, ha avisat que el Barça patirà una "paràlisi total" si guanya el vot de censura, d'acord amb la tesi que defensa la directiva.

Sala Martín, en declaracions a Televisió de Catalunya, ha dit que "com no està clar, crec que no es podrà fer res. Coneixent la judicialització constant del club, si la comissió gestora, per exemple, vengués a Ronaldinho, sé qui seria el primer a denunciar-ho perquè aniria en contra dels estatuts i aquest seria el senyor Giralt, que constantment està judicialitzant el club". Ha justificat aquesta possible postura en cas de presidir la comissió gestora per l'actuació d'Oriol Giralt, un dels promotors de la moció de censura i que també va presentar una demanda contra la directiva fa dos anys per a demanar la seva inhabilitació per incumplir els estatus.

Durant una visita al Camp Nou per a veure els preparatius de la votació, Oriol Giralt ha afirmat, en resposta a les declaracions de Sala Martín, que "és sorprenent que insisteixin en què hi ha una junta directiva o és l'apocalipsi. És una barbaritat i una gravíssima irresponsabilitat". Giralt també ha lamentat les declaracions del president del FC Barcelona, Joan Laporta, i altres membres de la directiva que els últims dies han reiterat en què una comissió gestora no podria realitzar fitxatges o traspassos de jugadors.

Segons els estatuts del Barcelona, la gestora "exercirà les funcions de govern, administració i representació que corresponen a la junta directiva però limitades als actes necessaris i imprescindibles per al manteniment de les activitats normals del club i dels seus interessos", a més de convocar eleccions en un plaç de tres mesos.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.