Esports

Tercer cau del DKV Joventut en quatre partits

Sembla que prefereixin tenir veïns al pis de dalt. AXA Barça i DKV Joventut ja havien cedit com un sol home al Madrid la “responsabilitat” del liderat de la Lliga ACB en la jornada 13. Diumenge tocava altre cop nombre imparell, la 15, i hi van tornar, amb l’afegit que ara tenen el Madrid i el Iurbentia Bilbao per sobre. Els blaugranes van sucumbir a Menorca per 17 punts, mentre que a Vitòria la Penya va llençar un triomf segur: de 32-50 a 80-73.

Per a la Penya la cosa va ser més greu, ja que va demostrar poder guanyar: 19 punts de Rudy al descans, exhibició col·lectiva i 32-50 només començar el tercer quart. Però Mickeal va lligar curt Rudy i el DKV no va poder recórrer als plans B habituals: Ricky va fer la primera cistella als últims instants, Barton va tirar dos cops i Mallet va fer un triple i prou. Bé, i García Reneses es va oblidar massa minuts de la defensa en zona que havia trencat el Tau al primer temps.
Per tant, del 32-50 a 53-53.

La pressió va fer la resta, i la Penya va encaixar el tercer KO en quatre partits. Preocupant.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.