Esports

Guardiola: "Hem recuperat la nostra esència"

El tècnic blaugrana felicita els seus jugadors pel partit contra el Sevilla i remarca que aquest és el camí, però avisa que "ser campió d'hivern no dona cap títol"

Pep Guardiola, entrenador del Barcelona, ha celebrat després de la victòria contundent sobre el Sevilla al Camp Nou (4-0) que el seu equip hagi "recuperat l'essència" en aquest partit, que el converteix automàticament en el campió d'hivern d'aquesta Lliga.
 
"Hem jugat al nivell de la segona part de Sevilla", ha afirmat el tècnic referint-se al partit de tornada de l'eliminatòria de Copa, "i si nosaltres som el que som, competim bé; en canvi si deixem de fer determinades coses, qualsevol ens pot complicar la vida".

Guardiola ha felicitat els seus jugadors per signar "un bon partit" i per "haver recuperat l'essència, generar tantes ocasions de gol i millorar en moltes facetes del joc".

"Ho hem intentat tot amb una intensitat màxima, els ho he demanat als jugadors i han complert. Avui han estat en la seva màxima expressió, tots han ajudat, tots ho han fet tot. Aquest és el camí", ha sentenciat el tècnic blaugrana.

El preparador barcelonista ha felicitat també Messi, perquè aquesta nit ha aconseguit superar els 100 gols oficials marcats amb la samarreta del Barça. "És una barbaritat, amb 22 anys i 101 gols. Trencar tots els rècords només depèn d'ell i ho farà si continua disfrutant  del futbol i tenint ambició. És el millor del món, ens ajuda en tots els sentits i és un exemple meravellós per a generacions futures de jugadors".

Respecte al títol honorífic de campió d'hivern, Guardiola ha destacat que això només és una anècdota que no et dona cap títol", tot i destacar que el seu equip pot tornar a completar una primera volta amb xifres similars a les que la temporada passada van suposar un nou rècord.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.