Esports

Guardiola imposa una multa col·lectiva de 500 euros a cada jugador per fer tard a l'entrenament

Futbol

Feia dies que avisava, i ja ho diuen: qui avisa no és traïdor. Es veia venir una patinada perquè veia coses que no li agradaven. I ahir els jugadors van patinar. Segons va informar TV3, a les onze en punt estava previst l’inici de l’entrenament del Barça al Miniestadi, però a aquella hora sobre la gespa només hi eren Pep Guardiola i els seus assistents. Els jugadors seguien als vestidors; quan van saltar al camp –de manera escalonada i fins a les onze i cinc minuts–, el tècnic els va reunir i els va comunicar que hi havia multa pel seu retard injustificat: 500 euros per cap, una bona prova que el tècnic no vol abaixar gens ni mica el llistó d’exigència ara que les coses van bé.

La plantilla, citada amb temps suficient per esmorzar plegats i canviar-se, es va trobar un Guardiola visiblement molest i que va tirar de codi intern de manera escrupolosa. El toc d’atenció general va durar poca estona, però va ser contundent. Els jugadors van abaixar el cap, van escoltar i les pròximes hores s’hauran de rascar les butxaques. Fonts del club no van voler “ni confirmar ni desmentir” la informació –“És un tema intern”, van limitar-se a dir–, si bé van afirmar que “no seria la primera ni l’última vegada que es multa algú”. Amb tot, una sanció com aquesta, a nivell col·lectiu, no es recorda a l’entorn blaugrana i avui s’espera amb ganes la presència de Guardiola davant els mitjans.

Després del petit incident, la sessió va transcórrer amb total normalitat. Va ser un entrenament d’hora i mitja de durada que va servir per ultimar la preparació del partit de demà contra el Recre, un compromís que el tècnic ja ha reiterat que el preocupa força. El Barça, que defensarà el liderat per segona jornada consecutiva, busca la novena victòria seguida.

Guardiola va poder disposar de la totalitat de la plantilla en aquesta sessió, un cop Sergio Busquets, Víctor Sánchez i Pedro, que dijous a la tarda van assistir a la presentació de les categories inferiors del club, es van reincorporar a la disciplina de l’equip.

Els divuit jugadors convocats –la llista es farà pública després de l’entrenament d’avui– sortiran a quarts de cinc de la tarda en direcció a l’aeroport del Prat, on un vol xàrter els traslladarà a terres andaluses. Ni a la sessió matinal ni a la convocatòria de la tarda s’esperen retards.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.