3a DIVISIÓ

Al Benavent se li escapen dos punts en els darrers minuts

El Benavent i el Cassà van empatar ahir en un partit que els locals semblava que havien encarrilat amb dos gols en la primera meitat, però que el Cassà va igualar gràcies a la seva insistència durant els darrers minuts. Xavi Gràcia va fer avançar els locals amb un potent xut de falta i Francesc va ampliar l'avantatge en el minut 33 amb una bona rematada. Quan el 2-0 ja semblava definitiu, Mas i Teixidó van aprofitar dues badades dels locals per empatar.
BENAVENT
2
CASSÀ
2
BENAVENT:
Ballesteros, Isma, Radulovic, Xavi Gràcia, Peña, Besora, Flamarique, Francesc (Padrones, 73'), Rey (Fèlix, 78'), Riera i Romario.
CASSÀ:
Martí, Micaló, Chicho, Murga, Busquets, Troyano, Ferran (Teixidó, 75'), Negra (Mate, 62'), Moñino (Gusó, 45'), Roca i Mas.
1-0 (6') Xavi Gràcia. 2-0 (33'') Francesc. 2-1 (82') Mas. 2-2 (86') Teixidó.
Rodríguez Enrique.
Als locals Radulovic, Xavi Gràcia, Besora, Francesc i Riera, i als visitants Negra i Roca.