Política

CiU i PPC carreguen contra l'enquesta del CEO, que veuen "mal feta" i "esbiaixada"

Els grups parlamentaris de CiU i PPC han desacreditat aquest dijous l'enquesta feta pública pel Centre d'Estudis d'Opinió (CEO), que dóna un clar avantatge electoral al PSC en plena crisi de les infraestructures a Catalunya. El portaveu parlamentari de CiU, Oriol Pujol, ha assegurat que "la mostra està mal feta" i "no és representativa", mentre que la portaveu del PPC al Parlament, Carina Mejías, ha denunciat un "cert biaix" en el resultat que es dóna.

Oriol Pujol considera que hi ha un esbiaix en la mostra pel que fa al record del vot, ja que n'hi ha més que recorden haver votat el PSC que a CiU. El dirigent de la federació ha comparat l'enquesta amb Alícia al país de les meravelles i ha remarcat que la "primera preocupació" dels ciutadans són les infraestructures. A més, ha afegit que "acabem l'any amb la sensació que el país no acaba d'anar bé".

PPC
Mejías s'ha mostrat satisfeta amb els resultats que obté el PPC en l'enquesta, tot recordant que l'actual direcció del partit només fa sis mesos que hi està al capdavant. A més, ha demanat al director del CEO, Gabriel Colomé, que "s'estalviï algun tipus de valoració política" en les seves intervencions per presentar el baròmetre.
La portaveu del PPC a la cambra catalana ha remarcat que per "primera vegada" les infraestructures apareixen com el primer problema dels catalans, així com que també reflecteix que "es comença a notar" la situació econòmica.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.