Política

Rangel manté que el govern espanyol té la "voluntat ferma" d'arribar a un pacte pel finançament

El secretari de política institucional del PSC i delegat del govern espanyol a Catalunya, Joan Rangel, ha assenyalat aquest diumenge que el govern espanyol "té la voluntat ferma" de desencallar l'acord pel nou model de finançament i s'ha mostrat convençut que s'arribarà a una solució favorable per a totes les parts implicades. Rangel ha fet aquestes declaracions a Gualba després d'una intervenció que ha fet a l'escola d'estiu de la Joventut Socialista de Catalunya (JSC), i just un dia abans que es reuneixi a Barcelona la Comissió Mixta d'Afers Econòmics i Fiscals, que forma part de l'òrgan bilateral de relació entre Generalitat i govern espanyol.

Rangel ha vaticinat que aquesta "serà una setmana intensa" precedida ja per "molt de treball previ". Assenyala que la posició que sempre ha marcat el PSC és "claríssima" i encaminada a un acord.

El delegat també s'ha referit al "tacticisme" que practiquen altres formacions per cridar l'atenció dels mitjans de comunicació, i ha posat com a exemple el Partit Popular de Catalunya i a la seva presidenta, Alícia Sánchez-Camacho, qui aquest dissabte va apuntar que el PPC donarà ple suport al govern per obtenir un major finançament per a Catalunya, però mantenint-se al marge l'Estatut.

Carretero creu que la negociació "s'acabarà malament"
El líder del sector crític d'ERC Reagruapament.cat, Joan Carretero, ha assegurat a Puigcerdà que tot i la unitat d'acció amb què els partits polítics catalans encaren la negociació del finançament té la temença que "una vegada més" aquest procés "s'acabarà malament".

El líder de Reagrupament.cat ha admès que encara és massa prematur preveure un desenllaç de l'actual negociació i afirmat que amb el nou finançament els catalans han de dir que no estan disposats que "ens robin". Carretero i Ruth Carandell han estat el centre d'atenció de la trobada de Reagrupament ha fet aquest diumenge a la Cerdanya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Salvador Illa
Candidat del PSC al 12-M

“Junts no és l’opció amb més afinitat per governar”

Barcelona
Eloi Badia
Cap de llista dels Comuns a la circumscripció de Girona a les eleccions catalanes

“Cal invertir en transport públic perquè sigui efectiu”

Girona
Política

La campanya arriba al pic amb crides als indecisos

Barcelona

Garantit el 2% a la cultura

Barcelona
POLÍTICA

Esquerra aposta per un model turístic de qualitat

LLORET DE MAR
POLÍTICA

El PSC vol posar en marxa la T-Mobilitat a la demarcació

SANTA CRISTINA D’ARO
regne unit

Khan és reelegit alcalde de Londres en la victòria laborista en els comicis locals

barcelona
ARGELERS de la marenda

El cap de llista de Junts per Girona apel·la als indecisos

ARGELERS
GIRONA

La CUP insta a reprendre el procés d’independència

GIRONA