Política

Corbacho agraeix la responsabilitat dels agents socials

El ministre destaca la serietat  de sindicats i empresaris davant de la proposta de reforma laboral del govern

El ministre de Treball, Celestino Corbacho, ha agraït avui l'"acte de responsabilitat i serietat" mostrat ahir per sindicats i empresaris davant de la proposta de reforma laboral del govern, i s'ha mostrat "convençut" que totes les parts seran capaces de segellar "un bon acord".

El ministre ha fet aquests comentaris en un col·loqui amb militants organitzat pel PSC, un dia després de la reunió del president del govern i del titular de Treball amb els secretaris generals de CCOO i d'UGT i els presidents de les patronals CEOE i CEPIME.

"A partir d'aquesta setmana començarem a treballar. Ho farem amb intensitat", ha dit el titular de Treball, que ha deixat clar que es comunicaran els "avenços", però que el ministeri estarà "més pendent" de la negociació que dels anuncis.

Corbacho ha destacat la "predisposició" al diàleg i l'"esperit positiu" exhibit ahir pels agents socials, malgrat les diferències que mantenen en molts aspectes, i ha afegit que la ciutadania demana aquesta voluntat i no "baralles".

Quant a la proposta del Govern d'allargar l'edat de jubilació als 67 anys, ha insistit que no és un "decret llei" ni una "llei", i ha garantit que es buscarà un acord "el més ampli possible".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.