Política

Revilla titlla de "bestiesa" les consultes independentistes

El president de Cantàbria afirma que s'ha de prohibir les coses que "no s'han de fer"

El president de Cantàbria, Miguel Ángel Revilla, ha qualificat de "bestiesa absoluta" la consulta independentista de diumenge a 166 municipis catalans i ha assegurat que "és dolent que proliferin" aquest tipus de coses.

Revilla ha dit que "mentre no es modifiqui la Constitució", i espera que "en aquest aspecte no es modifiqui mai" perquè "els únics que poden modificar la Constitució són la majoria dels espanyols, no hi ha cap referèndum vàlid, sinó aquell en què votin tots els espanyols".

Revilla ha comentat que no li sembla bé que es permetin aquestes coses, ja que "si es posa de moda", demà es convocarà a més llocs i s'assistirà "cada diumenge a la festa del poble en què s'ha decidit no ser espanyol".

En aquest sentit, ha assenyalat que "s'han de prohibir" les coses que "no s'han de fer" i s'ha preguntat "què diran els francesos, els anglesos, els americans, els alemanys sobre el fet que, en plena crisi i amb un 20 per cent d'aturats a Espanya, ens dediquem els diumenges a fer disbarats encapçalats pel president d'un club de futbol".

Ha assenyalat que és com "si demà a El Ejido hi ha una majoria de gent del Marroc i arriben a tenir l'alcaldia i com que són majoritaris diuen: 'declarem-nos marroquins'". Per això, Revilla ha puntualitzat que ell és un "demòcrata, però un demòcrata que acata les lleis", i "els referèndums els vota tothom".

Ha afegit que "si el dia de demà tots els espanyols decideixen que Catalunya" vol ser independent, "molt bé, ho acataré", encara que ha puntualitzat que ell votarà "en contra".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.