Política

Zapatero comença a escenificar el 'cafè per a tothom' amb Esperanza Aguirre

El president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, rebrà aquest dilluns a la tarda, a les sis, la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, per parlar del futur model de finançament autonòmic, segons han informat fonts del govern madrileny.

Aguirre demanarà a Zapatero que el model de finançament s'estableixi en funció de la població i que es reconegui a la Comunitat de Madrid el milió de madrilenys en què ha augmentat la regió.

Amb aquesta trobada, el president espanyol comença el que podria ser una sèrie de reunions amb totes les autonomies –excepte el País Basc i Navarra, que tenen règim fiscal propi i no estan afectades per les negociacions–, que s'han revoltat arran de les reunions bilaterals de la Moncloa d'aquest cap de setmana, mantingudes per Zapatero amb Montilla i, hores després, amb el president andalús, Manuel Chaves.

El proper protagonista de la sèrie de trobades per escenificar el cafè per a tothom serà el president de la Xunta de Galícia, el socialista Emilio Pérez Touriño.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.