Política

Ridao proposa a CiU, PSC i ICV un pacte de mínims per negociar amb Madrid a partir del 10 de març

El principal candidat d'ERC a les eleccions, Joan Ridao, ha proposat avui a CiU, PSC i ICV-EUiA que les forces catalanistes negociïn a partir del 10 de març un "pacte de mínims" per anar junts a Madrid i plantejar qüestions com les infraestructures i el sistema de finançament.

En un míting celebrat aquesta nit al casal de Sant Pere de Terrassa davant un centenar de persones, Ridao ha invitat als partits catalans a "girar full" pel que ha passat amb la retallada de l'Estatut i a negociar, a partir de l'endemà de les eleccions, un "acord nacional per al progrés" de Catalunya.

"Proposo -ha precisat- que constituïm una assemblea de parlamentaris per pactar un acord de mínims en matèries com les infraestructures i el sistema de finançament i, ja que el senyor Duran (candidat de CiU) ens cridava a la unitat, li demanem que digui si està d'acord amb això o no".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.