Política

Joan Ridao reclamarà al proper govern espanyol la transferència de les competències en immigració

Eleccions 9 de Març

El candidat d'ERC per Barcelona, Joan Ridao, ha reclamat les competències plenes en matèria d'immigració. En concret, vol administrar la territorialització de tots els fons estatals o europeus; la transferència de la gestió en l'homologació de títols acadèmics; de les funcions referents a la tramitació de les autoritzacions administratives no només per residir sinó també per treballar; de totes les autoritzacions de treball i de les seves renovacions, així com la Inspecció de Treball, entre d'altres.
Ridao vol, amb aquesta proposta, "recuperar una peça perduda de l'Estatut del 30 de setembre".

El candidat republicà també ha criticat la proposta de CiU en matèria d'immigració, que ha considerat com una "còpia del model Sarkozy", i ha dit que el PP tampoc no està "legitimat per parlar d'immigració".

Al seu parer, quan van governar els populars van causar un "desgavell" amb les lleis d'estrangeria que es van aprovar i que van produir regularitzacions massives d'immigrants.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.