Successos

Almenys tres morts i onze ferits en un tiroteig a Filadèlfia

Els fets han tingut lloc aquesta nit en una popular zona de clubs nocturns de la ciutat

Almenys tres persones han mort i onze han resultat ferides en un tiroteig registrat aquesta nit en un carrer de Filadèlfia, a Pennsilvània, als Estats Units, segons ha informat aquest diumenge la policia.

Els ferits han estat traslladats a centres sanitaris i, segons han explicat els portaveus policials als mitjans de comunicació, “dos homes i una dona han estat declarats morts en arribar als hospitals amb múltiples ferides de bala”.

Segons recullen els mitjans locals, diversos atacants haurien disparat contra una multitud en una popular zona de clubs nocturns de la ciutat.

Un agent de policia que es trobava a la zona va disparar a un dels autors del tiroteig, fet que va provocar que l’home deixés caure l’arma i fugís del lloc. Els atacants no han sigut localitzats.

El succés van tenir lloc en un dels llocs de reunió més populars de la ciutat i, segons els testimonis, es va desencadenar el caos entre les persones que es trobaven al lloc dels fets.

A l’escenari del crim s’han recuperat dues armes semiautomàtiques, una de les quals amb un carregador estès, cosa que els legisladors demòcrates en el Congrés dels EUA tracten de prohibir amb un paquet de mesures de control d’armes que està previst que es voti a la Cambra de Representants la setmana que ve.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia