Tres operaris queden ferits en explotar-los el dipòsit que construïen

Tres operaris van quedar ferits per cremades quan els va explotar el dipòsit que estaven acabant de construir dins l'empresa Servacqua SA de Balsareny (Bages). La deflagració es va produir poc després de les tres de la tarda i va provocar un incendi que va causar les cremades als treballadors. Els empleats estaven construint un dipòsit d'aigua, fet de polièster i preparat per fer de filtre en una dessaladora, que té 5 metres de fondària i 3,5 metres de diàmetre, i amb una capacitat aproximada de 150 m². Nou dotacions dels bombers van treballar per rescatar els ferits i extingir el foc dins el dipòsit. Els ferits van ser evacuats amb tres helicòpters a la unitat de cremats de l'hospital de la Vall d'Hebron. Un dels treballadors tenia cremades de tercer grau en el 45% del seu cos, un altre es va fer cremades a l'esquena i el tercer, que és el que estava menys greu, es va cremar a l'esquena i a la regió lumbar.

L'empresa Servacqua, situada al carrer Indústria del polígon industrial La Coromina de Balsareny, es dedica a la fabricació de recipients a pressió de resines sintètiques per al tractament d'aigua.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.