Programació TV3

Dimecres, 5 febrer de 2025
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions.
Altres
Durada: 150'
10.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 205'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
15.35
Cuines
Arròs melós de botifarra i carxofes
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina. Gessamí Caramés, per part seva, ensenya receptes fàcils i variades per als amants de la rebosteria i la pastisseria. A més, Arnau París proposa plats ràpids, senzills i pensats per motivar tothom a cuinar.
Altres
Durada: 15'
15.50
Cuines
Estofat de cigrons i sípia
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina. Gessamí Caramés, per part seva, ensenya receptes fàcils i variades per als amants de la rebosteria i la pastisseria. A més, Arnau París proposa plats ràpids, senzills i pensats per motivar tothom a cuinar.
Altres
Durada: 15'
16.05
Com si fos ahir
La Naiara coincideix amb el Jess, el qual fa veure que no la coneix. Tot i que li diuen que és un bon noi, la Naiara no ho té clar, i decideix espiar-lo. Mentrestant, el Salvatore fa que la Cati s'impliqui cada cop més en la inauguració de la pizzeria. A l'Agustí, per part seva, no li agrada la idea, ja que veu el Salvatore com un invasor. D'altra banda, la Cristina assegura a la Gemma que entre ella i el Toni no hi ha res. Finalment, la Cèlia ha d'assumir un dels clients del Víctor i està amoïnada per la reacció que aquest tindrà.
Sèries
Durada: 40'
16.45
El Paradís de les Senyores
La Tina ja ha rebut la data en què s'ha de presentar a l'hospital per a l'operació, i està molt angoixada. D'altra banda, l'Adelaide i l'Umberto, després del parany que els han parat, ja saben que la Flora va veure la carpeta del Gallo, i es preparen per intentar protegir-se. Finalment, el Marco convida la Gemma a sopar, i ella demana a l'Stefania que li faci un favor.
Sèries
Durada: 45'
17.30
La selva
Espai de reflexió, diversió i humor, amb un toc de profunditat, a través d'històries humanes que fan pensar i entretenen alhora. El programa no aborda només temes d'actualitat amb una perspectiva fresca i informal, sinó que també ofereix una rica oferta cultural.
Altres
Durada: 100'
19.10
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 65'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Joc de cartes
El restaurant més picant del Baix Llobregat
El programa arriba al Baix Llobregat per trobar el restaurant més picant de la zona. Per començar, l'espai visita el Guasabi Street Sushi, a Gavà, on Xavi Garmendia ofereix la seva particular cuina japonesa. Més tard, a Cornellà, es descobreix el Kasa Japo Splau, on Elena Fernández cuina amb els sabors tradicionals del Japó. Més tard, a Sant Joan Despí es tasten les hamburgueses del Monkeys Burger, preparades per Ismael García. Finalment, a Santa Coloma de Cervelló es gaudeix dels plats mexicans del San Taco, dirigit per Jordi Navarro.
Altres
Durada: 85'
23.30
Joc de cartes
El millor xef jove del Baix Llobregat
El Baix Llobregat és una zona rica en productes del Parc Agrari. Però, a més, és una comarca on despunten molts joves xefs que tenen al davant un futur prometedor. Per aquest motiu, el programa busca el millor xef jove del Baix Llobregat. Per començar, l'espai visita el restaurant El Secret del Vell, de Cervelló. Allà es coneix Sergi Poyatos, que amb només 32 anys és el propietari i el xef del local. Més tard, a Molins de Rei es visita El Tast, on David Tauste, de 29 anys, és el cap de cuina. A continuació, a Gavà es descobreix El Forn, un restaurant familiar que té com a xef la Sara Martínez, de 34 anys. Finalment, a Esplugues de Llobregat es visita el restaurant Kaprixo, que té a la cuina el xef Joan Amorós, de 30 anys.
Altres
Durada: 85'
00.55
Més 324
Espai de debat on s'enfronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 120'
02.55
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
04.00
Rumba a l'estudi
José Luis Lozano. Un cop d'ull al panorama de la rumba a Catalunya. Un programa musical que permet veure artistes clau d'aquest gènere en els seus àmbits naturals: els estudis de gravació. Un cop d'ull al panorama de la rumba a Catalunya. Un programa musical que permet veure artistes clau d'aquest gènere en els seus àmbits naturals: els estudis de gravació.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Elisabet Raspall & Jordi Paulí. Espai musical.
Altres
Durada: 60'