Programació 33

Dissabte, 25 maig de 2024
06.00
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou El patinador i Style Queen-El combat de les reines (I)
Infantils
Durada: 46'
06.46
Les tres bessones
Les Tres Bessones i la lletera. Quan l'Anna, la Teresa i l'Helena es porten malament, la Bruixa Avorrida les castiga enviant-les a un conte i no les deixa tornar a casa fins que tot acabi com ha d'acabar.
Infantils
Durada: 25'
07.11
Agent Binky: Mascotes de l'univers
Inclou La carbassa i Feliç dia d'acció de mascotes
Infantils
Durada: 22'
07.33
Comptem amb la Paula
Inclou Hi ha bromes que fan mal, El gosset d'en Tim i La Calcu d'última generació
Infantils
Durada: 31'
08.04
Colourblocks
Patrons per al Lila. Espai que segueix les aventures d'una colla d'amics de colors que volen un món acolorit. Cadascú representa un color i, mitjançant les seves aventures, s'aprenen coses sobre els colors i es descobreix que, si col·laboren, poden crear colors i tonalitats noves.
Infantils
Durada: 6'
08.10
Titó
Excursió amb Dalí. A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 10'
08.20
El Mic i els seus amics
Fil, llana i botons. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 11'
08.31
Una mà de contes
Jordi Puntí i companyia. Programa que convida a endinsar-se en el món de l'art i la literatura, de la música i dels mitjans audiovisuals de la mà dels contes. Són contes de viatges, del món, d'animals o de por, fets amb dinar o amb objectes quotidians, entre altres.
Infantils
Durada: 8'
08.39
La vida en calçotets
Inclou Abracadabra i El club secret
Infantils
Durada: 22'
09.01
Manduka
Okonomiyaki sense assajos-Mariona Ribas
Els plats de la Paula, de 12 anys, tenen tant d'èxit que no para de rebre convidats famosos que volen aprendre a cuinar amb ella.
Altres
Durada: 19'
09.20
Tik Tak Factory
Especial Carnestoltes
Espai en què tres persones aficionades a les manualitats competeixen per crear la millor obra. Ho fan tenint en compte el que determina la Crafty, que és l'encarregada de fixar el tema, el material i l'objecte de la manualitat.
Altres
Durada: 27'
09.47
Cute
Polseres
Programa de moda, accessoris i estil de vida, en què els espectadors i les espectadores joves fan les seves peticions per crear peces divertides i creatives.
Altres
Durada: 24'
10.11
Els pingüins de Madagascar
Inclou La llúdria es torna rara/Operació res-gat i La galeta de la mala sort/Amor de mico
Infantils
Durada: 45'
10.56
Els germans Kratt
Inclou L'hàmster galtones i Aventura a la granja de les formigues
Infantils
Durada: 42'
11.38
Els Mini Ninges
Inclou El camí del ninja de veritat, La Tatsu-Koori i Qui és el més llest?
Infantils
Durada: 32'
12.10
Robin Hood, el trapella de Sherwood
Inclou En Robin i el rei (I) i En Robin i el rei (II)
Infantils
Durada: 23'
12.33
La vida en calçotets
Inclou Abracadabra, La culpa de les fotos, Terror de calçotets i El meu amic Bonzi
Infantils
Durada: 43'
13.16
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou Multiplicació i Destrucció
Infantils
Durada: 43'
13.59
El xai Shaun
Inclou La gran persecució, Operació Pidsley, Coses de la Shirley, En Shaun ho soluciona, A la vora del foc, N'has perdut un tros, En Shaun el fugitiu i Adéu, estable
Infantils
Durada: 50'
14.49
Els Dalton
Inclou Aroma d'evasió, Els Dalton a la pista, La pólvora de l'evasió, La pel·lícula dels Dalton, La vareta màgica i Els Dalton s'ensabonen
Infantils
Durada: 41'
15.30
Projecte Beta
Intercanviats
Lola, Grau, Kai i Jan són quatre joves que es traslladen a viure a un vell magatzem després de crear un grup de música. Tots s'han conegut per internet i aviat descobreixen que la idea de traslladar-se allà no ha estat de cap d'ells, sinó d'una intel·ligència artificial, la IA, atrapada en un ordinador dels anys 80. A més, la IA ha sentit la primera cançó del grup i vol ser el seu mànager per llançar-los a la fama.
Altres
Durada: 12'
15.42
En Grizzy i els lèmmings
Inclou Somnis per encàrrec i Lèmmings esmaixadors
Infantils
Durada: 14'
15.56
La casa d'Anubis
Inclou La casa dels sarcòfags i La casa de la possessió
Infantils
Durada: 45'
16.41
Bricociència
Els ous
Steve Spangler, professor de ciència i estrella de YouTube, fa tot tipus d'experiments que els espectadors també poden fer des de casa amb materials fàcils de trobar.
Altres
Durada: 22'
17.03
Eufòria
Segona semifinal d'Eufòria
Els semifinalistes es disputen les dues places que queden per a la final del programa en una gala en què els espectadors són els encarregats de decidir quins concursants acompanyen el Julien en l'última fase del concurs. Per començar, la Maria, la Valeria, la Misty i el Lluís interpreten la primera de les dues cançons que han preparat. Després de les actuacions, s'obre la primera ronda de votacions, i el públic ha de votar el seu preferit o preferida. Els tres concursants que tinguin més suport dels espectadors tornen a pujar a l'escenari per interpretar el seu segon tema. Després s'obre la segona ronda de votacions, i els dos concursants que obtinguin més vots aconsegueixen una plaça per a la final. A més, després de tots els simpàtics enfrontaments que han protagonitzat al llarg de l'edició, Marta Torné i Jordi Cubino pugen a l'escenari per interpretar un tema junts. Finalment, es rep la visita del grup Gertrudis, que interpreta la cançó Bon dia, vida.
Altres
Durada: 153'
19.36
Les Sisters
Actrius de pa sucat amb oli. Sèrie sobre la vida quotidiana de dues germanes: la Marina, que amb els seus set anys és encara molt innocent, i la Wendy, que té tretze anys i passa per la crisi de l'adolescència.
Infantils
Durada: 11'
19.47
Els Dalton
Inclou El zoo dels Dalton, La bella i les bèsties, La inspectora Dalton, El pastís dels Dalton, El gos ideal i Els Dalton a la gran pantalla
Infantils
Durada: 41'
20.28
Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
Inclou El rostre de la por i Ignorats i furiosos
Infantils
Durada: 42'
21.10
Els pingüins de Madagascar
Inclou El retorn de la venjança del doctor Bufador (I) i El retorn de la venjança del doctor Bufador (II)
Infantils
Durada: 45'
21.55
El gran dictat
Concurs cultural que premia l'ús correcte de la llengua catalana.
Altres
Durada: 25'
22.20
Aeroport
Inclou Meteo, Resum Best Of i Especial Queco: Queco Novell, la veu del programa, es trasllada de l'estudi de so a l'aeroport per conèixer alguns dels protagonistes de la sèrie. Comparteix anècdotes amb ells, parla amb els controladors aeris, carrega maletes i viatja per la T1 amb un bugui.
Documentals
Durada: 150'
00.50
Dinamita
Incendis
Emissió dels capítols Florero, Senyals, Incendis i 1.4.
Sèries
Durada: 95'
02.25
Inèdits
Inclou Federico Fellini i Claude Chabrol
Altres
Durada: 95'
04.00
Retrats
Rafael Santandreu: depèn de tu
Programa en el qual cada setmana Jaume Barberà entrevista un personatge en un clima de confiança i complicitat amb un únic objectiu: escoltar per aprendre.
Altres
Durada: 50'
04.50
(S)avis
Francesc Garriga
Programa d'entrevistes en profunditat en què el periodista Josep Puigbó conversa amb persones grans que han tingut un paper clau en la història recent.
Altres
Durada: 60'
05.50
Xarxa natura
Banyoles
A la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics, com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són veritables desconeguts, i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica.
Documentals
Durada: 5'
05.55
Videoclips
Espai musical.
Altres
Durada: 5'