Programació La 1

Dissabte, 25 maig de 2024
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 300'
11.00
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 45'
11.45
Día de las Fuerzas Armadas
Retransmissió dels actes commemoratius pel Dia de les Forces Armades. Ses Majestats els Reis presideixen l'homenatge, que consisteix en un record dels caiguts i una breu desfilada militar, amb l'objectiu que la ciutadania conegui millor els exèrcits i els seus professionals.
Altres
Durada: 105'
13.30
D Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. A més, a l'espai hi participa un important grup de col·laboradors i estilistes reconegudes que analitzen les tendències i els estilismes dels famosos.
Altres
Durada: 90'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 55'
15.55
El tiempo
Espai dedicat a la informació meteorològica.
Altres
Durada: 5'
16.00
Sesión de tarde: Ex-posados
El Milo Boyd, un caça-recompenses en hores baixes, obté la feina dels seus somnis quan li assignen la recerca de la seva exdona, la reportera Nicole Hurly, que s'ha saltat la llibertat condicional. Ell pensa que la feina representarà diners fàcils, però quan la Nicole aconsegueix escapar-se per seguir una pista sobre l'encobriment d'un assassinat, el Milo s'adona que entre ell i la Nicole mai res no és senzill. Els ex estan contínuament trepitjant-se l'un a l'altre, fins que tots dos fugen per salvar les seves vides. Però sembla que continuar vius serà una tasca més complicada que suportar-se.
Pel·lícules
Durada: 105'
17.45
UEFA Women's Champions League
La nombrosa expedició blaugrana ha arribat a Bilbao amb ànim de continuar fent història. Les vigents campiones del títol estan convençudes que poden sumar la seva tercera Champions, però per aconseguir-ho han de superar la seva bèstia negra, el conjunt francès, un club que aspira a sumar la novena Copa d'Europa. L'estadi de San Mamés es tenyirà de blaugrana per intentar acompanyar les seves jugadores fins a l'anhelat triplet. Comentaristes: Alicia Arévalo, Vicky Losada i Mercedes González. Des de l'estadi de San Mamés.
Esports
Durada: 150'
20.15
Viaje al centro de la tele
Todo al ganador
Des dels començaments de TVE, s'han emès molts concursos, però pocs concursants han pogut aconseguir els anhelats premis. Aquest lliurament repassa els guanyadors i les guanyadores que hi ha hagut en els diferents estils de concursos de Televisió Espanyola.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou Palestina, en estado de espera, Voces que no se rinden i La era de Taylor Swift
Altres
Durada: 35'
22.05
Pel·lícula: El médico
Quan la seva mare mor d'una misteriosa malaltia, el Rob Cole queda orfe i sense recursos en una ciutat anglesa minera del segle XI. El Rob, que es promet a si mateix convertir-se en metge i vèncer la pròpia mort, viatja fins a Isfahan, a Pèrsia, per estudiar medicina amb el gran Ibn Sina. Malgrat les innombrables adversitats que troba en el camí i els dolorosos sacrificis que ha de fer, el Rob es manté ferm en el seu propòsit. Aquesta incansable cerca de coneixement el porta finalment a trobar l'amistat i l'amor vertaders.
Pel·lícules
Durada: 145'
00.30
Pel·lícula: Con la astrología no se juega
La Inés és una jove psicòloga que sent passió pels horòscops i té una marcada propensió a mentir. L'Alfredo, per la seva banda, és un enginyer que perfecciona un prototip de robot. Tots dos viuen al mateix bloc de pisos, i una canonada trencada fa que la guerra esclati entre ells.
Pel·lícules
Durada: 100'
02.10
Pel·lícula: Bajo las estrellas
Quan Benito Lacunza torna al seu poble natal, descobreix que el seu germà Lalo té xicota. La jove es diu Nines i és mare soltera. Malgrat que el Benito s'oposa a la relació, aviat entaula una insòlita amistat amb la filla de la Nines, una nena introvertida, rebel i fumadora precoç.
Pel·lícules
Durada: 100'
03.50
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 130'