Programació La 1

Dilluns, 15 abril de 2024
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 160'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Salón de té La Moderna
Doña Carla tem que el Jacobo hagi explicat a l'Íñigo les seves sospites sobre el fet que va ser ella qui va matar Don Jaime, i per això vol mirar d'esbrinar què en sap. La Matilde i l'Íñigo, per part seva, comproven que la Carla s'ha alterat amb l'arribada del Jacobo. Mentrestant, a La Moderna, la Teresa desatén les seves tasques com a encarregada del local, cosa que disgusta Don Fermín. D'altra banda, el Cañete demana ajuda al Miguel i a l'Elías per deixar el Mario en ridícul, ja que veu que ell i la Teresa estan molt bé junts. La Laurita, per part seva, ha de suportar els comentaris inadequats del Galán. Mentrestant, a la corrala, l'Antonia comunica al Pietro que quedarà amb Don Cecilio per parar-li una trampa, alhora que la Marta torna a casa seva. Finalment, sembla que el detectiu Medina i Doña Carla comparteixen alguna cosa més que el fet de viure a la mateixa ciutat.
Sèries
Durada: 60'
17.30
La Promesa
L'Abel confessa al Manuel, la Cruz i l'Alonso que l'embaràs i l'avortament de la Jimena van ser falsos i que ell va contribuir a mantenir aquesta mentida. Aleshores, el Manuel pensa que és una oportunitat per anul·lar el seu matrimoni amb la Jimena. La Catalina, per part seva, salva el Pelayo de les arpes del Cavendish, però no pensa perdonar el seu promès. D'altra banda, la Virtudes, incapaç de controlar els seus ofecs, continua pensant a abandonar La Promesa, igual que el Salvador, que continua creient que la pressió a la qual el sotmet el Rómulo no és normal. A més, l'amistat entre l'Ayala i la Margarita es consolida i proven de seguir endavant a esquena de la Martina, que continua amb la seva intenció d'evitar aquesta relació costi el que costi. Finalment, la duquessa de los Infantes posa de manifest la semblança de la Vera amb la filla dels ducs de Carril.
Sèries
Durada: 60'
18.30
El cazador stars
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants famosos amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 55'
21.55
La suerte en tus manos
Espai dedicat a les activitats de la Sociedad Estatal de Loterías y Apuestas del Estado.
Altres
Durada: 10'
22.05
4 estrellas
Donde caben dos, caben tres
La Marta i la Paula acaben compartint la cel·la del calabós de Vera amb una convidada inesperada que els trenca els esquemes. Mentrestant, el Jon continua apropant-se a la Desi, cosa que no passa desapercebuda a la Marifrán.
Sèries
Durada: 50'
22.55
MasterChef
Per començar, els aspirants es troben aliments que s'empren a la cuina habitualment i que tenen una cosa en comú: una mida extraordinària. El primer repte és cuinar un plat amb dos d'aquests ingredients. La Terremoto de Alcorcón i la Loreto, guanyadora de la desena edició de MasterChef Junior, revolucionen les cuines. Més tard, l'espai s'afegeix als actes de tribut dels atemptats terroristes de l'11 de març, 20 anys després, amb un dinar al Bosc del Record, el monument que la ciutat de Madrid va aixecar al Parc del Retiro en memòria de les víctimes de l'atemptat. En total, 170 comensals assisteixen a aquest sentit homenatge en què es troben amb víctimes i, fins i tot, amb policies, bombers i sanitaris que van viure aquella jornada fatídica. Posteriorment, l'equip perdedor s'enfronta a una prova molt exigent, les batalles del convent, dedicada a la pastisseria conventual i monàstica. El jurat prepara tres batalles, i els que no les aprovin s'enfronten en un últim duel, que consisteix a elaborar un pastís de Santiago en 50 minuts. L'actriu Loles León, tercera classificada de la primera edició de MasterChef Celebrity, i Fray Marcos, aspirant de l'onzena edició de MasterChef, endolceixen aquesta eliminació.
Altres
Durada: 175'
01.50
Comerse el mundo
Rijeka
En el seu viatge a Rijeka, Peña descobreix els gustos deliciosos que ofereix aquesta ciutat costanera, amb el marisc i peix més fresc, pescat amb prou feines unes hores abans. A la península d'Ístria, Peña busca tòfones i aprèn a cuinar delícies locals.
Altres
Durada: 60'
02.50
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
05.20
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 40'