Programació La 1

Dimarts, 18 juny de 2024
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 160'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Salón de té La Moderna
L'Íñigo comença a notar la pressió de ser sospitós de la mort de Doña Carla. La Matilde també comença a ser conscient de la situació, i envia la Clarita a casa de la seva amiga Susana. A més, l'Íñigo ha de suportar que Doña Bárbara l'acusi públicament, enmig de la galeria, de ser l'assassí de la seva filla. D'altra banda, la Celia i Don Fermín són els nous arrendataris de la botiga de gramòfons. El Pietro i l'Antonia, per part seva, pregunten el preu per muntar un forn. Mentrestant, el Miguel deixa córrer la seva idea de ser venedor de Bíblies i se centra en un nou producte que està esperant. Finalment, l'Esperanza pot començar a delegar feina en la Marta.
Sèries
Durada: 60'
17.30
La Promesa
La María Antonia explica al Lorenzo que se'n va de La Promesa per petició de l'Alonso, i el capità demana explicacions al marquès. Més tard, quan la María Antonia està a punt de marxar, la Cruz la intercepta. A més, malgrat les cures dels seus companys, el Paco mor a la guerra. La Martina, per la seva banda, nega tenir res a veure amb l'enverinament del comte d'Ayala, però la Margarita sospita cada cop més de la seva filla. Mentrestant, la relació entre la Catalina i l'Adriano progressa, mentre que el Lope, ja recuperat, torna a fer de les seves, però algú l'ataca per l'esquena. Mentrestant, la Virtudes per fi es reconcilia amb la seva mare i intenta recuperar el seu fill. Finalment, la Petra sospita que el Rómulo i la Jana tenen alguna cosa entre mans, però ni de bon tros es pot imaginar el seu secret.
Sèries
Durada: 60'
18.30
El cazador stars
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants famosos amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.30
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 10'
20.40
UEFA Euro 2024
Prèvia i partit (21.00 h). Portugal, que és una de les favorites per guanyar aquest torneig, vol complir les expectatives en el seu debut. Liderada per Cristiano Ronaldo, que disputarà la seva sisena Eurocopa, la selecció dirigida per Roberto Martínez busca la seva primera victòria contra una República Txeca sense grans noms però sempre combativa. Aquesta trobada tancarà la primera jornada de la fase de grups del torneig. Des del Red Bull Arena.Inclou Telediario 2 (21.45h.)
Esports
Durada: 140'
23.00
Pel·lícula: El pacificador
Enmig dels Urals, a l'antiga Unió Soviètica, un tren accidentat provoca una forta explosió, ja que entre la seva mercaderia hi havia diversos caps nuclears. Quan es descobreix que l'accident pretenia encobrir una trama de contraban d'armes nuclears, Tom Devoe, coronel dels Estats Units, i la doctora Julia Kelly han d'unir els seus esforços per investigar els fets.
Pel·lícules
Durada: 115'
00.55
Pel·lícula: Déjate llevar
La Kristina i el seu pare surten d'excursió per provar nous equips d'acampada que venen al negoci familiar. Allà el pare li confessa que deixarà la mare per una altra dona, però pateix un atac de cor i mor. La mare culpa la filla del que ha passat i la fa fora del negoci.
Pel·lícules
Durada: 90'
02.25
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
04.55
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 65'