Programació La 2

Dimarts, 18 juny de 2024
06.30
That's English
Nivel Básico A2.4
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 15'
06.45
That's English
Nivel Básico A2.4
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 15'
07.00
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 25'
07.25
Viajar en tren
Francia: St. Gervais les Bains-Vallorcine+Chamonix
En aquest episodi, l'equip surt cap als Alps francesos per descobrir la regió de Savoie Mont Blanc.
Documentals
Durada: 25'
07.50
Ningaloo. La maravilla del océano de Australia
Colisiones
La història de Ningaloo és un reguitzell de col·lisions poderoses i cataclismes. Les antigues criatures, diminutes i enormes, encara prosperen a Ningaloo a la terra, sota terra i a l'aigua.
Documentals
Durada: 60'
08.50
Agrosfera
Programa informatiu agropecuari i de turisme rural.
Altres
Durada: 40'
09.30
Aquí hay trabajo
Las claves de las vacaciones y 580 empleos
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 60'
10.55
Documenta2
Inclou Grandes misterios de la ciencia: Supertormentas solares: Com més s'allunya algú de la superfície del Sol, més calor fa. És un misteri que ha perseguit els científics durant dècades. Aquests darrers anys s'ha llançat una flota de noves sondes espacials per esbrinar quan es produiran noves tempestes solars.
Documentals
Durada: 50'
11.45
Culturas 2
Espai que explica l'agenda cultural i l'enfoca com una manera de conèixer, entendre i emocionar-se amb el món. El programa engloba tot l'art de crear i conèixer mentre para una atenció especial a la ciència, les tendències, tant locals com universals, i les novetats, tant de les ciutats com dels pobles. A més, s'hi inclouen entrevistes, debats, cròniques, recomanacions, clubs de lectura i cultura digital.
Altres
Durada: 25'
12.10
Mañanas de cine: Llanura roja
Durant la Segona Guerra Mundial, un pilot canadenc s'estavella amb el seu avió a la jungla de Birmània. Els únics supervivents són el pilot i dos homes més, que han de tirar endavant en plena selva i envoltats de japonesos. El principal problema és que aquests dos homes no confien en les decisions del pilot, que ha estat sotmès a una gran tensió.
Pel·lícules
Durada: 100'
13.50
Viajar en tren
Suiza: Tirano-Pontresina-Muottas Muralgl
L'equip segueix la ruta del famós Bernina Express, una línia ferroviària inclosa a la llista de Patrimoni Universal de la Unesco.
Documentals
Durada: 25'
14.15
Vía de la Plata: diario de un ciclista
Etapa 1: de Cádiz a Lebrija
El Peio comença a Cadis el camí de la Via Augusta, que més tard enllaça amb la Ruta Via de la Plata. El ciclista tasta el millor peix fregit, descobreix monuments històrics i contempla la bellesa de l'art eqüestre andalús. Després continua fins a Lebrija, on agafa forces per a la seva pròxima etapa.
Documentals
Durada: 30'
14.45
Las rutas Capone
Pirineos
A l'Estació de Canfranc s'inicia la ruta per les comarques pirinenques de Jacetania i Sobrarbe, on el Roberto coneix un projecte de recuperació de llavors que es creia que eren extintes.
Altres
Durada: 60'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els dos participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou La vida en los ríos de África: Río Luangwa: Al riu Luangwa, la llei de la terra la dicten les estacions sempre canviants i el cicle constant de la vida. Durant l'estació humida, la vall és un paradís, i les aigües flueixen exuberants i en abundància. En canvi, durant l'estació seca, la verdor esdevé marró.
Documentals
Durada: 45'
17.15
¡Cómo nos reímos! Xpress
Un, dos, tres
Programa que repassa breument la trajectòria dels millors humoristes d'Espanya.
Altres
Durada: 15'
17.30
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 10'
17.40
UEFA Euro 2024
Previ i partit (18 h.). Partit que posa en marxa el grup F, l'últim que queda per debutar en l'Eurocopa. Encapçalada per esportistes com el jugador de l'Inter Hakan Çalhanoglu o el madridista Arda Guler, Turquia busca una classificació per als vuitens de final, que se li resisteix des del 2008. Avui arrenca davant d'una Geòrgia que debuta en una fase final de l'Euro. Des del Signal Iduna Park.
Esports
Durada: 140'
20.00
Megaestadios de Europa
Bucarest vs. Budapest
Aquest episodi contempla un cara a cara entre dos estadis situats a l'est d'Europa, nexe d'unió entre el passat i el futur. D'una banda, l'estadi Arena Nacional de Bucarest, a Romania, i, de l'altra, l'estadi Puskas Arena de Budapest, a Hongria.
Documentals
Durada: 50'
20.50
¡Cómo nos reímos! Xpress
Programa que repassa breument la trajectòria dels millors humoristes d'Espanya.
Altres
Durada: 10'
21.00
Diario de un nómada. Las huellas de Gengis Khan
Almatý, ciudad padre de las manzanas
Miquel Silvestre viatja amb moto per Sibèria i Mongòlia.
Documentals
Durada: 30'
21.30
Cifras y letras
Concurs de preguntes i respostes en què els participants han de demostrar les seves habilitats amb el càlcul i el vocabulari per aconseguir endur-se el pot acumulat.
Altres
Durada: 30'
22.00
Cachitos de hierro y cromo
Bis
El programa rebobina i reviu els millors moments de la temporada. El passat 18 d'abril, l'espai va començar amb els millors consells musicals per a una vida més feliç a Autoayuda; va retre homenatge al gran Miguel Vargas a Sonido Bambino; va ballar i va cantar a cor què vols a Coches de choque, i va recordar la música discotequera dels primers vuitanta a Italo Disco. Altres capítols que es recorden avui són Eurofallo, Fútbol, Intrusismo, Fans i la millor música actual de l'Arxiu de RTVE a Siglo 21. Los Sencillos, P. Lion, The Communards, La Casa Azul, Adriano Celentano i Zahara són alguns dels artistes, de tota mena, que Virginia Díaz recorda.
Documentals
Durada: 55'
22.55
Ovejas eléctricas
Lazos familiares
La família és un dels grans temes de la narrativa universal. El programa convida a un banquet amb els clans més cèlebres de la literatura, el cinema i el còmic. De la mitologia grega a Bernarda Alba, passant per Donetes, El Padrí i Els germans Karamazov. (Últim programa de la temporada.)
Altres
Durada: 55'
23.50
LateXou con Marc Giró
Marc Giró rep aquesta setmana Rossy de Palma, Marisa Paredes i El Langui. A més, Carlos Sadness presenta el seu nou àlbum, Realismo mágico.
Altres
Durada: 65'
00.55
Conciertos de Radio 3
Las nietas del Charli. Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 30'
01.25
Zoom tendencias
Reportatges d'actualitat que recullen les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 30'
01.55
Documenta2
Inclou Grandes misterios de la ciencia: Supertormentas solares: Com més t'allunyes de la superfície del Sol, més calor fa. És un misteri que ha perseguit els científics durant dècades. Aquests darrers anys s'ha llançat una flota de noves sondes espacials per esbrinar quan es produiran noves tempestes solars.
Documentals
Durada: 55'
02.50
El rey de la sabana
El gran viaje
No hi ha cap espectacle de la fauna salvatge més fascinant sobre la Terra que la gran migració. Durant gairebé un any, Jorge Alesanco segueix les grans bandades de nyus i zebres, des del seu naixement massiu al Serengueti fins que arriben al riu Mara.
Documentals
Durada: 55'
03.45
El planeta verde
Mundos estacionales
El bosc més gran de la Terra, amb 750.000 milions d'arbres, es troba al límit septentrional d'un món extraordinari. Situat entre els pols gelats i els tròpics càlids i humits, aquest és un món molt diferent, que es transforma contínuament.
Documentals
Durada: 50'
04.35
Viajar en tren
Suecia: Mora-Óstersund-Sorsele
Inlandsbanan és una via de més de 1.000 quilòmetres de llargada al cor de Suècia. Aquest tren fa un recorregut molt especial: des de Mora, al mig de Suècia, fins a Gällivare, on travessa el cercle polar àrtic.
Documentals
Durada: 25'
05.00
La carrera de la vida
Corre como el viento
La necessitat de velocitat és indispensable per a un grup d'animals. Amb els depredadors pràcticament sempre a l'espera de menjar, la presa ha d'evitar constantment que se la mengin. Qualsevol adaptació defensiva que pugui emprar augmenta les possibilitats de supervivència de la seva espècie.
Documentals
Durada: 25'
05.25
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 60'