Societat

La neu encara manté una carretera tallada a Bagà

Trànsit

La neu que des d'aquest dimarts està caient a Catalunya obliga a mantenir tallada la carretera BV-4024 a Bagà en direcció a Coll de Pal. A la mateixa carretera és obligatori l'ús de les cadenes a Guardiola de Berguedà.

En una vintena més de carreteres s'ha de circular amb precaució per la presència de neu i gel a la calçada i és obligatori l'ús de les cadenes en una desena, com la C-38 a Sant Pau de Segúries, la C-563 a Gósol i la BV-5301 al Montseny cap a la Selva i la GIV-5273 a la Vall d'en Bas.

A primera hora del matí hi havia una trentena de vies tallades pel mateix motiu, 24 carreteres afectades a la província de Barcelona, en poblacions com Sant Sadurní d'Anoia, Castellterçol, Molins de Rei, Begues, Fogars de Montclús, Gualba i Guardiola de Berguedà. A Lleida n'hi havia 11, a Naut Aran, Coma i la Pedra, Gósol, Coll de Nargó, Pont de Suert, Vall de Boí, i Isona i Conca Dellà. I a Girona les vies afectades eren les de Ribes de Freser, Agullana, la Vajol i Toses.

Els Bombers de la Generalitat han fet des de la mitjanit 16 sortides per la neu, totes a la província de Girona, especialment per retirar vehicles entravessats i arbres caiguts. En cap cas hi ha hagut ferits.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.