Societat

El Balneari de Xulella presenta les jornades de cuina de gelats

Dilluns dia 2 d'agost, el Balneari de Xulella, presenta davant la premsa especialitzada, al restaurant «Los baños del Balneario», les IV Jornades Gastronòmiques de la cuina dels gelats, que tindran lloc del 3 al 15 d'agost al Restaurant «La Matandeta», situat a la marjal de l'Albufera.

Rubén Ruiz, cap de cuina de La Matandeta i Fèlix Llinares, mestre gelater, presentaran un menú ben farcit de suggeridors tastos, en els quals hi ha el gelat com a element omnipresent.

Amb aquesta proposta, el maridatge establert entre el Balneari de Xulella i el restaurant La Matandeta, s'estreta una miqueta més si cap, i ofereixen la millor expressió culinària disponible per a temps de calor.

La Carta

Martini blanc amb gelat d'aladroc en vinagre.

Salmorejo amb gelat de tomaca i galeta de sèsam.

Coca de gengibre amb gelat de salmó.

Rostida de verdures amb gelat de romesco.

Lluç amb gelat d'anacards i base de crema de carabasseta i espinacs sobre teula de katarfi.

Galta d'ibèric confitada en oli de la Serra d'Espadà, amb gelat de pera.

Textures de meló.

Bescuit de praliné amb gelat faller.

Café amb gelat de Baileys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.