Societat

Els veïns del Gornal denuncien problemes al clavegueram per les obres del TGV

Asseguren que fa 18 dies que tenen problemes amb el clavegueram, i els atribueixen al ciment abocat a les clavegueres

Els veïns reunits a la Plataforma d'afectats del TGV i transports públics de Catalunya han denunciat avui que a causa de les obres per a l'arribada del tren d'alta velocitat pateixen des de fa divuit dies problemes en el clavegueram del barri del Gornal, a l'Hospitalet de Llobregat.

Segons que han denunciat els afectats, que també han fet públiques fotografies de la situació, al voltant de les cinc d'aquesta tarda s'han tornat a produir inundacions al barri a conseqüència que el clavegueram s'ha embussat.

Amb el títol El nou regal de Reis produït per les obres del TGV, asseguren que des de fa divuit dies tenen problemes amb el clavegueram que atribueixen al ciment abocat a les clavegueres, "sense que Adif, ni l'Ajuntament hagin donat cap tipus de solució definitiva".

Les administracions, segons els veïns, els ofereixen enviar una cisterna i tractors per retirar les aigües fecals escampades pel barri, però no una solució definitiva.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.