Societat

Aigües Ter Llobregat assegura que la canonada d'aigua de Badalona té 12 fuites més

Aigües Ter Llobregat (ATLL) assegura que la canonada de Badalona que abasteix d'aigua la ciutat de Barcelona pateix 12 fuites més i perd en total 11 milions de litres d'aigua cada dia.

Així, l'Ajuntament de Badalona ja ha començat el reaprofitament de l'aigua que s'escapa de la canonada. Tal com ha indicat el gerent d'ATLL, Joan Compte, l'aigua s'ha de poder canalitzar per regar jardins i carrers, perquè ja no és potable. El consistori preveu instal·lar un diposit a Torre Codina, des d'on es bombarà bombejarà l'aigua fins la carretera, on  serà recollida per camions cisterna per usar-la en la neteja dels carrers.

Per la seva banda, la regidora de Medi Ambient de l'Ajuntament de Badalona, Mercè Rius, ha demanat a ATLL que també es plantegin aprofitar l'aigua que s'està perdent en tot el trajecte de la canonada fins a arribar a Barcelona.

Els ajuntaments de Santa Coloma de Gramenet i Tiana han denunciat fuites de la canonada al pas per les seves localitats.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.