Societat

Vuitena víctima mortal pel temporal

El fort temporal de vent que ha afectat Catalunya aquest cap de setmana s'ha cobrat la vuitena víctima mortal. Es tracta d'un veí de l'Argilaga, a la pedania de la Secuita, al Tarragonès.

La víctima, Eugeni Rull, es va enfilar a la teulada de casa seva perquè el vent havia aixecat diverses teules i un cop de vent el va fer caure a terra. Va entrar pel seu propi peu a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona i un cop allà va tenir una hemorràgia cerebral, segons han explicat fonts del centre sanitari. Rull va morir dilluns a la unitat de cures intensives.

La primera mort es va produir divendres 23 de gener a la tarda al barri del Poblenou de Barcelona quan un mur que separava el carrer Llacuna d'un solar va cedir i va esclafar la víctima, una dona de 52 anys.

Dissabte 24 de gener, 4 nens, d'entre 9 i 10 anys, van morir i 9 més van quedar ferits, un de gravetat, quan el fort vent va fer caure la coberta metàl·lica de la grada del camp de beisbol de Sant Boi de Llobregat on estaven entrenant. La nau tenia uns 25 anys d'antiguitat i no constava que tingués cap problema tècnic.

Dos més, a la Palma de Cervelló
A més, hi va haver dos morts més, tots dos al Baix Llobregat, esclafats per arbres. El primer accident va tenir lloc a la Palma de Cervelló, on un home ha mort i un altre va resultar ferit en caure'ls al damunt un arbre quan estaven ajudant a retirar arbres arrencats per la ventada.

Aproximadament a la mateixa hora va passar el mateix a Abrera, on va morir un home d'uns 60 anys aixafat per un altre arbre.

Per altra banda, al País Valencià un home de 51 anys va morir quan li va caure un mur, per causes encara desconegudes, al municipi d'Aigües de Busot (l'Alacantí).

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
comissió europea

Astrazeneca demana la CE que retiri la seva vacuna contra la Covid-19

barcelona
societat

Identifiquen una nova forma genètica de l’Alzheimer

barcelona
societat

700 aportacions ciutadanes per al futur parc de les muntanyes de Prades

MONTBLANC
societat

Vaga a Nestlé Girona pel desbloqueig de la negociació del conveni col·lectiu

girona

Obres a la recepció i el magatzem de la Policia Municipal

SABADELL
societat

El CE Sabadell i l’EFB Ripollet investiguen una batussa d’adults en un partit de prebenjamins

SABADELL
societat

Les Jornades Gironines en Esclerosi Múltiple arriben a la quinzena edició

girona
AMPOSTA

L’alcalde diu que no paguen la brossa perquè el consell comarcal no n’aprova els preus

AMPOSTA
urbanisme

Concurs d’arquitectura internacional per als pavellons de Montjuïc

barcelona