Societat

Sant Boi fa aquest dilluns un funeral conjunt per als nens morts

L'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat organitzarà per aquest dilluns un funeral conjunt per a les víctimes del temporal de vent a la localitat, quatre nens de 9 i 10 anys. L'acte tindrà lloc a partir de les 11 hores al poliesportiu de La Parellada, segons han informat fonts municipals.

El consistori ha acordat aquest diumenge al migdia l'organització de l'acte a una reunió amb les famílies dels morts. Durant la tarda de diumenge, els cossos de les víctimes van restar al tanatori de Sant Boi i aquest dilluns rebran l'últim adéu en un funeral conjunt en què es preveu l'assistència de diverses autoritats i de representants de la societat civil del municipi.

Les víctimes són quatre nens de l'equip infantil del Club de Beisbol Sant Boi, que van morir dissabte al matí després d'ensorrar-se una instal·lació de l'estadi municipal de beisbol. El sinistre també va provocar ferides en nou persones més, set nens i dos adults.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.