Societat

La neu obliga a portar cadenes en una vintena de carreteres de la meitat nord

La neu afecta gairebé totes les comarques de la meitat nord del país i obliga a portar cadenes en una vintena de carreteres. La circulació és molt complicada a la C-13, que està tallada a l'alçada de Talarn i en altres trams es necessiten cadenes per circular. També calen cadenes per circular la C-14 a l'alçada d'Organyà, en direcció a Coll de Nargó, al port del Cantó, a la collada de Toses, al port de la Bonaigua a la Vall de Boí i al Pont de Suert i en diverses carreteres secundàries de muntanya.

 A Martinet (Cerdanya) hi ha gruixos de 20 centímetres; de 19 centímetres a Castellar de n'Hug, (Berguedà), i de 9 a Planoles (Ripollès). La neu també ja ha acumulat uns 40 centímetres. Les precipitacions en forma de neu també cauen en cotes més baixes a Tremp, a Àger, Guissona (Segarra) i fins i tot a la localitat de Matadepera (Vallès Occidental). A la comarca de la Segarra i al nord de la comarca de l'Urgell ha nevat de matinada, però a partir de les deu del matí una pluja fina ha començat a dissoldre la neu. Aquesta tarda les precipitacions s'estendran a les comarques de Girona i Barcelona. La cota de neu se situarà als 300 metres, però en alguns indrets podria nevar a la cota zero .

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.