L'Ajuntament de Villar signa un conveni amb la Diputació per a instal·lar gespa artificial al camp de futbol

La setmana passada, l'Ajuntament del Villar signà un conveni amb la Diputació que permetrà instal·lar gespa artificial al camp de futbol de la vila. A l'acte va assistir Eduardo Gómez, alcalde del Villar, juntament amb la resta d'alcaldes de la demarcació que havien de realitzar també la signatura d'acords semblants.

Aquest conveni forma part dels plans que la institució que gestiona Alfonso Rus ha previst dins el programa Sona la Dipu i que preveu el desenvolupament de 12 plans als qual s'han acollit més de 200 ajuntaments de la demarcació, amb especial preferència per les localitats menors de 10.000 habitants.

L'actuació es desenvoluparà conjuntament entre l'Ajuntament i la Diputació de València i el projecte disposa d'un finançament del 40% a càrrec del municipi i el 60% de la Diputació. Una vegada adjudicada l'obra a l'empresa corresponent, el termini de finalització d'aquesta s'estima en uns dos mesos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.