La Diputació de València adjudica les obres dels accessos a la CV-310 des de Godella i Rocafort

La Comissió de Carreteres de la Diputació de València ha adjudicat les obres d'ordenació d'accessos en la CV-310 des del punt quilomètric 2,300, en la intersecció amb la carretera CV-31 a Godella, fins a la glorieta de la Bonaigua. Aquest projecte també inclou el condicionament de la CV-307 des de Rocafort, amb un import total de 8.345.738 euros.

Segons el diputat provincial de Carreteres, Enrique Crespo, aquesta obra «millorarà clarament la seguretat viària en la zona, molt transitada per vehicles i ciclistes».

S'hi construiran vies de servei per independitzar els accessos a les urbanitzacions de Santa Bárbara I i III del trànsit general amb la construcció d'un pas inferior i l'execució de tres rotondes, de les quals dos es realitzaran a diferent nivell. El condicionament de la CV-307 fins a Rocafort, preveu la creació d'una plataforma de vianants i una altra per a ciclistes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.