Urbanisme

S'exigeixen respostes a la rehabilitació de Les Roques de Dénia

El síndic portaveu de Comprimís per Dénia, Josep Crespo acusa l'equip de govern d'ocultar informació al respecte

Davant les noticies aparegudes sobre la reunió de l'alcaldessa de Dénia i la regidora Pepa Font amb Vicente Domine, en el que es van tractar temes relacionats amb l'àrea de rehabilitació Integral (ARI) de Les Roques, Bloc Compromís de Dénia demana que s'explique el contingut de la reunió i la situació real en la que es troba el projecte.

Enric Vengut, membre de l'actual executiva local dels valencianistes, assegura que “aquesta visita és una més de les anades i vingudes dels càrrecs de Conselleria que no solucionen res i únicament serveixen per aparentar un cert interés envers a l'ARI de les Roques”. A més, els denunciants afirmen que la visita del director d'obres públiques, Vicente Domine, es podia haver aprofitat per convidar els representats de l'Associació de Veïns del barri, per exposar-los la situació en la que es troben els projectes de l'àrea de rehabilitació.

Per la seua part, el portaveu del Bloc-Compromís a l'ajuntament de Dénia, Josep Crespo, afirma que l'equip de govern no està demostrant cap interès sobre aquesta actuació i funciona a colps de titulars als mitjans de comunicació. Crespo, lamenta que després d'interessar-se sobre l'ARI a l'últim plenari, l'equip de govern fora incapaç de explicar que este era un dels temes a tractar amb obres públiques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.