Economia

Nissan confia que la Generalitat "entendrà" les causes de l'ERO

Laboral

La direcció de Nissan Motor Ibèrica confia que la Generalitat "entendrà" les causes de l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) que ha anunciat la companyia i donarà el seu suport a aquest pla".

La consellera de Treball, Mar Serna, ha convocat avui els responsables de la multinacional nipona, de la mateixa manera que va fer ahir amb els sindicats, per conèixer l'argumentació de l'empresa davant d'aquesta dràstica retallada de plantilla i els plans de futur de la firma a Catalunya.

Després de la reunió, un portaveu de Nissan ha declarat que la companyia té plena "confiança" que el govern català acabarà donant el seu suport a l'empresa, "de la mateixa manera que li ho ha mostrat els últims anys".

"Estem convençuts que les causes per les quals presentem l'ERO estan totalment justificades. Creiem que ho entendran i confiem en l'ajuda de l'administració", han indicat les mateixes fonts. A més han assenyalta que "hem compartit el nostre interès mutu per mantenir la competitivitat a la planta de Barcelona" asseguramt que tenim "un pla de futur per a Catalunya, encara que aquest passa per una redimensió permanent de les factories barcelonines, on treballen prop de 4.500 persones".

La firma japonesa està ultimant la redacció de l'ERO, que podria presentar formalment davant l'administració entre aquesta setmana i la pròxima

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.