Esports

El Regal Barça fa valer la seva defensa (81-67)

Lliga ACB

El Regal Barça va sumar ahir davant el Gran Canària (81-67), al Palau Blaugrana, la cinquena victòria consecutiva a la Lliga ACB, que el referma en el segon lloc en solitari després de 21 jornades. Navarro (21 punts, amb 3/5 triples), Fran Vázquez (17 punts, 8 rebots i 4 esmaixades) i Ilyasova (15 p i 6 r) van liderar el triomf de l’equip català.

Una victòria que es va gestar amb l’encert en els triples (9/16 després de portar un 8/10) i amb una gran defensa a la segona part, en què el Barça només va encaixar 23 punts. I dins d’aquesta feina defensiva va destacar el marcatge de Basile a English, a qui va deixar amb només 5 punts.

Hi va haver una baixa d’última hora per banda. Lakovic no va jugar per uns problemes respiratoris i Freeland per una lesió en un turmell. El Gran Canària va resistir molt bé fins al descans (43-44) amb els punts interiors de Savané i Augustine, però en el segon temps la defensa blaugrana va fer estralls en un Gran Canària que va estar més de 6 minuts sense anotar a l’inici del tercer quart (56-44 després d’un 13-0) i gairebé 5 minuts al començament de l’últim quart (72-55). El Barça també va donar espectacle, sobretot en dues triangulacions que van culminar Ilyasova i Barton amb sengles esmaixades.

Per part blaugrana van jugar: Sada (3), Navarro (21), Basile (6), Ilyasova (15) i Santiago (0) –cinc inicial–; Barrett (4), Barton (5), Trias (4), Andersen (4), Fran Vázquez (17) i Roger Grimau (2). En el Gran Canària: Norris (6), Moran (0), English (5), Augustine (16) i Savané (11) –cinc inicial–; Fisher (8), Moncasi (7), Kickert (2), Sanders (8) i Mario Fernández (4).

Aquest migdia (12.30 h, 33), el Ricoh Manresa i el Joventut s’enfrontaran al Nou Congost. Jaume Ponsarnau i Sito Alonso disposaran de tots els seus efectius i a la Penya ja podrà debutar Coby Karl.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

L’amiant arriba a la Champions

 

Retorns i urgències

barcelona
 
 

Territori Champions

GIRONA
 
la crònica

Perseguint el somni olímpic

Mataró
 

Tot comptant els dies

La Bisbal d’Empordà
 

El gol es resisteix als de davant

Girona
 

En hores baixes

barcelona