Política

Artur Mas es desvincula de la sociovergència de Duran i aposta per enfortir CiU

Congrés d'Unió

El president de CiU, Artur Mas, s'ha desvinculat de l'opinió de Duran i Lleida sobre optar per la sociovergència, perquè considera que el que cal és aconseguir que "CiU tingui una majoria molt sòlida, que després li permeti obrir la ronda de negociacions". A més, considera que, mentre "el tripartit sumi, hi haurà tripartit".

Mas ha assenyalat que coneix des de fa temps que Duran i Lleida aposta per la sociovergència, però que d'altres dirigents de la federació "s'inclinen" per Esquerra i que cal "tenir en compte totes les opinions".

El líder de CiU també ha instat aquella gent "que no vulgui tripartit" i que busqui un projecte "amb capacitat de plantar cara als grans poders de Madrid", que "s'agrupi al voltant de CiU". Mas ha recordat que Convergència seguirà treballant en el projecte de la Casa Gran del Catalanisme, perquè "una alternativa potent al tripartit passa per unir el màxim de gent catalanista que permeti que Catalunya recuperi imatge, lideratge i solucions".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.