Política

ERC comparteix el "realisme" de Montilla i afegeix que "cal incomodar a qui calgui" per complir l'Estatut

Debat de política general

La portaveu d'ERC al Parlament, Anna Simó, ha afirmat que la seva formació comparteix el "realisme" del discurs del president del Govern, José Montilla, en la primera jornada del Debat de Política General, tot i que ha destacat que "cal incomodar a qui calgui" a Madrid per aconseguir el compliment del finançament i el desplegament de l'Estatut.

Poc després de finalitzar el ple, Simó ha subratllat que la "claredat" exposada per Montilla en relació a la situació de crisi econòmica i de relacions amb l'Estat "no hauria de semblar com si llencés la tovallola". "No es tracta de demanar la lluna, sinó d'exigir el que ens toca", ha afegit.

Per Simó, ERC es queda amb l'afirmació del president que el Govern "no renuncia a res". Per això, ha reclamat "autoexigència" a tots els partits, especialment també al PSC i ICV-EUiA, tot i que ha considerat que la "màxima autoexigència" l'ha d'encapçalar el mateix Montilla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.