Política

El PSC creu que CiU pactaria amb el PSOE si depengués de Duran

El PSC torna a presentar Josep Antoni Duran i Lleida com el seu home a CiU, en contraposició amb Artur Mas. El secretari general adjunt del grup socialista al Congrés, Daniel Fernández, creu que l'ambició personal del president de CiU complica la possibilitat del PSOE d'arribar a un acord amb la federació a Madrid.

En declaracions al programa L'oracle de Catalunya Ràdio, Fernández ha dit aquest dimecres que el líder d'UDC és més receptiu: “En aquests moments, amb el senyor Mas, Convergència i Unió ha passat de l’ambició de país a l’ambició de partit i ha fet un últim pas, que és passar de l’ambició de partit a l’ambició de la persona”.

Fernández ha insistit que “això explica alguna de les coses que passen aquí [Madrid], perquè si fos pel senyor Duran i Lleida, CiU tindria aquí un paper més rellevant i per a nosaltres, per al PSC, l’hi dic amb tota la claredat, no hi hauria cap problema, tot el contrari, perquè significaria també un paper que sense cap dubte seria positiu per a Catalunya”.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.