Successos

Successos

Uns caçadors troben el cos del veí de Garrigoles perdut fa set mesos

Uns caçadors van trobar diumenge el cadàver d’un home en avançat estat de descomposició que, segons tots els indicis, correspon a Jordi Coderch Pons, el veí de Garrigoles de 85 anys que estava en parador desconegut des del 31 de juliol passat.

El cadàver era en una zona de la Tallada d’Empordà que s’havia cremat en un incendi no fa gaire i amb vegetació de pins rebrotats molt espessa. El cos era a molt pocs metres al costat d’un corriol i a una distància d’un quilòmetre i mig del nucli de Garrigoles, d’on havia sortit a peu Coderch el dia que es va perdre.

Tot i que caldrà fer una identificació formal del cos, els Mossos i els forenses no tenen cap dubte que es tracta de Jordi Coderch, ja que en una de les butxaques hi van trobar la seva documentació personal. L’autòpsia no ha pogut establir la causa exacta de la mort, però en el cos no es detectava cap signe de violència visible i la hipòtesi és que va morir per causes naturals després de desorientar-se quan va sortir a caminar. L’home, que tenia Parkinson i necessitava medicar-se, va sortir de casa seva, situada al carrer de l’Església, al centre de la població, dient que anava a fer un volt pels camps.

La darrera persona que el va veure va ser un ciclista amb qui es va creuar, poca estona després de sortir de la casa, quan anava en direcció a la zona de Palau Borrell. El ciclista va explicar que l’havia vist a un nebot de Coderch, que va sortir en direcció cap on li deia el testimoni però ja no el va trobar.

Durant cinc dies, bombers, mossos i voluntaris van fer recerca activa per la zona però llavors no es va trobar cap rastre de Coderch.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia