Programació Antena.Neox

Divendres, 19 abril de 2024
06.00
Hoteles con encanto
Espai que mostra les particularitats que ens fan distingir un hotel d'un altre. Hi ha tants hotels i maneres de classificar-los com a tipus de clients.
Documentals
Durada: 60'
07.00
Neox Kidz
Inclou Érase una vez... el cuerpo humano, Gormiti season, Campeones: Oliver y Benji i Pokémon, advanced: Emisión de los capítulos 625, 626 y 627.
Infantils
Durada: 190'
10.10
El príncipe de Bel Air
Pies fríos, corazón caliente
Emissió dels capítols El príncipe, la película, El miserable Will, Hazle caso a tu padre, Azul y dorado i Pies fríos, corazón caliente.
Sèries
Durada: 140'
12.30
Los Simpson
Quíteme la vida, por favor
Emissió dels capítols El hombre mono, Curvas peligrosas, Pequeña niña grande, 24 minutos, Kent no siempre puede decir lo que quiere, Monalisamente, Lisa al desnudo i Quíteme la vida, por favor.
Sèries
Durada: 200'
15.50
The Big Bang Theory
La agitación de la separación
Emissió dels capítols Las turbulencias de Tam, La contaminación del jacuzzi, El catalizador de la patada fetal, La incubación del cerebro en un bol, La fluctuación de la colaboración, La disipación de los recuerdos i La agitación de la separación.
Sèries
Durada: 155'
18.25
El joven Sheldon
Una madre, un niño y el trasero de un hombre azul
Emissió dels capítols Una rival prodigiosa y Sir Isaac Neutrón, Una crisis de fe y pulpos alienígenas, Un pan de molde y una gran bandera, Albert Einstein y la historia de otra María, Una puntuación perfecta y un quemador Bunsen, Una campaña política y un tramposo de Dulcilandia, Una proposición y un crucifijo de palitos de polo, Jiu-jitsu, plástico de burbujas y un batido i Una madre, un niño y el trasero de un hombre azul.
Sèries
Durada: 215'
22.00
Pel·lícula: Los juegos del hambre: Sinsajo I
Després d'acabar per sempre amb els jocs de la fam, Katniss Everdeen es troba en el misteriós Districte 13, bressol de la rebel·lió a Panem, liderat per la presidenta Coin. Malferida i trastornada pels seus records, la Katniss lluita per salvar Peeta Mellark, retingut i torturat al Capitoli, amb l'ajuda dels amics en qui confia. Alhora, expandeix les seves ales com a ocell de la revolta, símbol de la revolució, per alentar a unir-se a la causa a tots i cadascun dels districtes de la seva nació, commoguda pel seu coratge. La novel·la en la qual està basada la pel·lícula és la tercera de la trilogia escrita per Suzanne Collins.
Pel·lícules
Durada: 145'
00.25
Pel·lícula: Los juegos del hambre: Sinsajo II
Amb Panem sumida en una guerra a gran escala, la Katniss ha de plantar cara al president Snow a l'enfrontament final. La Katniss, acompanyada per un grup dels seus millors amics, que inclou el Gale, el Finnick i el Peeta, emprèn una missió amb la unitat del Districte 13, en què arrisquen les seves vides per alliberar els ciutadans de Panem i organitzen un intent d'assassinat del president Snow, cada cop més obsessionat amb destruir-la. Els paranys mortals, els enemics i les decisions morals que esperen la Katniss la posen en més dificultats que cap arena d'Els jocs de la fam.
Pel·lícules
Durada: 135'
02.40
The Game Show
Espai en el qual es repassen les millors estratègies de joc per a la ruleta, el black jack i el pòquer.
Altres
Durada: 45'
03.25
Minutos musicales
Música en directe interpretada per artistes de primer nivell. Un espai pensat i dissenyat per als amants de la música.
Altres
Durada: 155'