Programació 33

Divendres, 19 abril de 2024
06.00
En Grizzy i els lèmmings
Inclou Os sota estricta protecció i Visibilitat nul·la
Infantils
Durada: 14'
06.14
Un dramarama total
Inclou Un suc deliciós, La fàbrica de microbis i Els quatre cantons
Infantils
Durada: 33'
06.47
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou L'aixafaguitarres i La Titellaire 2
Infantils
Durada: 45'
07.32
Els germans Kratt
El misteri dels top-models de la selva. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 22'
07.54
Zoom, el dofí blanc
Inclou L'iceberg i La llegenda de Maotou
Infantils
Durada: 25'
08.19
Colourblocks
Inclou L'Equip d'impressió i El Gris
Infantils
Durada: 11'
08.30
Titó
Excursió a la platja. A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 11'
08.41
El Mic i els seus amics
Juguem a fer una biblioteca. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 11'
08.52
Masha i l'os
Inclou Un quadro perfecte i Pugem a cavall
Infantils
Durada: 14'
09.06
Louie
Inclou Louie, dibuixa'm un hipopòtam, Louie, dibuixa'm un far, Louie, dibuixa'm un trineu, Louie, dibuixa'm un ratolí i Louie, dibuixa'm una grua
Infantils
Durada: 34'
09.40
El poble encantat de Pinotxo
Inclou La caputxeta lila, La batalla màgica i La flauta desencantada
Infantils
Durada: 35'
10.15
Yakari
Inclou L'atrapasomnis i El fill de l'àguila
Infantils
Durada: 24'
10.39
La gateta Arc iris papallona unicorn
Inclou Excalibert i El gat, el gos i la rata
Infantils
Durada: 22'
11.01
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou El Mussol Negre i Sirena
Infantils
Durada: 43'
11.44
La vida en calçotets
Inclou Els companys de pis, Nou look i Completament Tok Tok
Infantils
Durada: 32'
12.16
Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
Inclou Un regal d'upa i Un maldecap reial
Infantils
Durada: 44'
13.00
Els germans Kratt
Inclou La ciutat dels falcons i El koala globus
Infantils
Durada: 44'
13.44
Les Sisters
Inclou Crisi de creixement, Una estrella a casa!, La potocleosi i La festa del corconet
Infantils
Durada: 46'
14.30
One piece
Inclou Els amics escampats! El pollet gegant i rosa! i Els amics escampats! Els revolucionaris i la trampa del bosc per a golafres!
Infantils
Durada: 44'
15.14
Sakura, la caçadora de cartes
La Sakura té una companya nova encantadora. Sakura Kishimoto és una estudiant eixelebrada de 10 anys que un dia es troba un llibre prohibit que conté una sèrie de cartes.
Infantils
Durada: 24'
15.38
El xai Shaun
Inclou Ídol de pega i Salveu l'arbre!
Infantils
Durada: 14'
15.52
Una mà de contes
El jaguar desagraït. Programa que convida a endinsar-se en el món de l'art i la literatura, de la música i dels mitjans audiovisuals de la mà dels contes. Són contes de viatges, del món, d'animals o de por, fets amb dinar o amb objectes quotidians, entre altres.
Infantils
Durada: 8'
16.00
El Mic i els seus amics
Una cançó per fer sortir els cargols. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
16.10
Jasmine & Jambo
La cançó del camí. La Jasmine i el Jambo estan bojos per la música. Viuen a Soundland, un lloc divers i surrealista on la música i la vida van de bracet.
Infantils
Durada: 7'
16.17
Musicòrium
Body percusion. Musicòrium és l'indret de Soundland on es guarden els secrets de la música. Des d'allà, la Jasmine i el Jambo expliquen conceptes, històries i curiositats musicals, i llancen un repte perquè els nens i les nenes experimentin amb allò que han après.
Infantils
Durada: 2'
16.19
Numberblocks
Inclou El cent i El gran dia
Infantils
Durada: 10'
16.29
Masha i l'os
Inclou Súper-Masha, Un quartet difícil i Bon profit
Infantils
Durada: 20'
16.49
Una mà de contes
La mort per padrina. Programa que convida a endinsar-se en el món de l'art i la literatura, de la música i dels mitjans audiovisuals de la mà dels contes. Són contes de viatges, del món, d'animals o de por, fets amb dinar o amb objectes quotidians, entre altres.
Infantils
Durada: 9'
16.58
L'hora del Timmy
Inclou El Timmy aprèn a fer màgia i El Timmy està de pega
Infantils
Durada: 20'
17.18
El Mic i els seus amics
El Mic té ganes de mirar un conte. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
17.28
L'hora del Timmy
Inclou El Timmy vol guanyar i El Timmy fa de pintor
Infantils
Durada: 19'
17.47
Titó
Excursió a la biblioteca. A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 10'
17.57
L'abella Maia
Un membre de la tropa. La Maia és una abella diferent de totes les altres. La curiositat, l'inconformisme i les ganes de viure aventures l'han portat, en contra de totes les normes, a fer vida amb tots els animals del prat. I és que el món és massa gran i meravellós per quedar-se tancada dins d'un rusc.
Infantils
Durada: 12'
18.09
Zoom, el dofí blanc
La nit dels tupapaus. El Zoom és un dofí blanc que viu a l'illa de Maotou, prop de Tahití, amb els amics, el Yann, la seva germana Marina i el Patrick, l'oncle de tots dos. Cada dia viuen aventures relacionades amb el mar i amb la flora i la fauna de l'entorn.
Infantils
Durada: 12'
18.21
El poble encantat de Pinotxo
Inclou El gran sàbat i La Cookie i la bèstia
Infantils
Durada: 24'
18.45
Ideafix i els irreductibles
Inclou El bosc de la llum i El retrat d'en Labiè
Infantils
Durada: 23'
19.08
La gateta Arc iris papallona unicorn
Inclou El gat, el gos i la rata i Posem-hi fideuets
Infantils
Durada: 22'
19.30
Canvis
Els estereotips de gènere. Espai per parlar de la salut sexoafectiva dels nens i els adolescents, per descobrir els canvis que viuen a la pubertat i acompanyar-los en un viatge per entendre la sexualitat.
Infantils
Durada: 15'
19.45
Naruto
Vull veure, conèixer i comprovar quina cara té el mestre Kakashi! Naruto és un jove aprenent de ninja marginat i temut pel seu caràcter hiperactiu i esbojarrat, així com pel seu terrible poder interior. En companyia de l'intens Sasuke i de l'enginyosa Sakura, Naruto comença el seu aprenentatge decidit a convertir-se en mestre Hokage, la més alta distinció entre els ninges.
Infantils
Durada: 24'
20.09
Ràndom
Espai que realitza un recorregut per diferents temes i formats com ara la música, els videojocs, l'anime, les tendències a les xarxes socials i el cinema, entre moltes altres coses, i genera un debat crític i divers. A més, es fan connexions en directe i els espectadors es converteixen en creadors de contingut mentre decideixen el rumb del programa.
Altres
Durada: 31'
20.40
Fuet
De la dictadura a Barcelona 92, un espectacle meravellós. El Fuet és un gat d'una civilització alienígena que s'ha perdut a Catalunya, però no se sap en quin moment de la història. Dues extraterrestres són enviades en una missió interplanetària a trobar-lo, però, com que desconeixen quan es va perdre, han de recórrer tota la línia temporal, començant per l'època en què els romans van arribar a Catalunya.
Infantils
Durada: 22'
21.02
Fang
Al fang i al llit, al primer crit
Concurs escolar que promou la llengua catalana mentre els nens i les nenes es diverteixen, aprenen i s'embruten. En cada capítol s'enfronten dues classes de sisè de primària de dues localitats catalanes diferents. L'objectiu és guanyar el nombre de proves més gran possible per obtenir el premi: un dia en un parc d'atraccions amb tota la classe.
Altres
Durada: 35'
21.37
Manduka
Okonomiyaki sense assajos-Mariona Ribas
Els plats de la Paula, de 12 anys, tenen tant d'èxit que no para de rebre convidats famosos que volen aprendre a cuinar amb ella.
Altres
Durada: 18'
21.55
El gran dictat
Concurs cultural que premia l'ús correcte de la llengua catalana.
Altres
Durada: 20'
22.15
Els enverinaments de Salisbury
Emissió dels capítols 1.1, 1.2, 1.3 i 1.4.
Sèries
Durada: 180'
01.15
El llenguado
Programa que recorre d'extrem a extrem l'àmbit lingüístic català caçant paraules, i també les diverses maneres de parlar, de riure i d'estimar aquesta llengua.
Altres
Durada: 90'
01.15
El llenguado
El català dels mitjans i el parlar de l'Albera
Yolanda Sey i Guillem Albà passen les proves per presentar El llenguado, i comencen investigant com ha de ser la llengua dels mitjans. Mònica Terribas, Jordi Basté, Màrius Serra i l'equip de Com si fos ahir els ajuden. A més, Guillem Albà viatja a l'Albera per conèixer el català de tramuntana.
Altres
Durada: 90'
01.15
El llenguado
El català dels joves i el català de frontera
Yolanda Sey investiga com és el català dels joves, tant a la vida com a les xarxes: l'ajuden l'equip d'Adolescents iCat, Lildami, El Racó de l'Hipòlit, la gent del Com ho diria i el seu professor de català a l'institut. Mentrestant, el Guillem viatja al Matarranya i al Baix Aragó per conèixer el català de frontera.
Altres
Durada: 90'
02.45
Gran reserva
Còmics: Jordi Basté
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 90'
04.15
Vides al Paral·lel
A través de la història de nou personatges vinculats al Paral·lel, es fa un recorregut per les seves vides i els seus records, i es reviu la transformació d'una zona de Barcelona que durant molts anys va ser la gran via de l'espectacle de la nit barcelonina.
Documentals
Durada: 50'
05.05
Export.cat
Inclou Mèxic i Oslo-Brescia
Documentals
Durada: 50'
05.55
Videoclips
Espai musical.
Altres
Durada: 5'