Programació La 1

Divendres, 19 abril de 2024
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 160'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Salón de té La Moderna
Al final es destapa qui s'amagava darrere de les fotografies trobades a La Moderna: hi ha la firma de la Celia Silva Gallardo. Mentrestant, les nebodes de l'amo, la Laurita i la Inés, discuteixen per les diferent opinions que tenen sobre el César. D'altra banda, el Pietro no sap com reaccionar davant del nou ram de flors que li ha arribat a l'Antonia. Més tard, la Marta aconsegueix ajuntar el Pietro i l'Antonia en una cita a cegues. Doña Lázara, per la seva banda, continua tenint problemes amb la resta de companys de La Moderna. A més, el Cañete proclama que ha enterrat la destral de guerra amb el Mario, després que li ha aconseguit una nova pensió on allotjar-se. La Clarita, per part seva, no acaba de superar la mort de la seva mare, la Rosario. Finalment, l'inspector Medina destapa un secret fosc que afecta directament el passat de l'Íñigo.
Sèries
Durada: 60'
17.30
La Promesa
L'Ayala i la Margarita se'n van al cine, cosa que disgusta la Martina. L'acostament entre tots dos cada vegada és més gran, i la Petra veu una cosa que li trenca el cor. El Salvador, per part seva, es resigna a no ascendir i accepta quedar-se com a simple lacai. A partir d'ara, però, les coses amb el Rómulo ja no són iguals, i el majordom contracta un nou membre del servei. D'altra banda, el Manuel explica als seus pares que el seu contacte li ha donat esperances, ja que creu que poden aconseguir la nul·litat matrimonial emparant-se en els enganys de la Jimena. Mentrestant, la Virtudes se'n va a Martos per mirar d'arreglar les coses amb el seu germà Antoñito. A més, el Lope fa un regal a la Vera que a aquesta li encanta. La Catalina, per part seva, continua molt disgustada amb el Pelayo i, malgrat les seves explicacions, pren una greu decisió. Finalment, la Jimena oculta les fotos que ha trobat del Manuel i la Jana per ensenyar-les en el moment oportú, sense preveure que l'Abel la delatarà i explicarà les mentides sobre el seu embaràs.
Sèries
Durada: 60'
18.30
El cazador stars
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants famosos amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
21.50
La suerte en tus manos
Espai dedicat a les activitats de la Sociedad Estatal de Loterías y Apuestas del Estado.
Altres
Durada: 10'
22.00
Pel·lícula: Enemigo público
L'advocat Robert Clayton Dean posa en perill la seva vida i la de la seva família quan, per casualitat, li arriba a les mans una cinta de vídeo amb unes imatges que mostren l'assassinat d'un membre del Congrés dels Estats Units.
Pel·lícules
Durada: 125'
00.05
Pel·lícula: Comanchería
Després de la mort de la seva mare, dos germans organitzen una sèrie d'atracaments, per als quals trien diferents sucursals del mateix banc. Només els queden uns quants dies per evitar el desnonament de la seva propietat familiar i pagar al banc amb els seus diners. Un guarda forestal a qui li falta poc per retirar-se i el seu segon estan decidits a atrapar els lladres.
Pel·lícules
Durada: 95'
01.40
Pel·lícula: Ella Schön: Lazos de familia
La vida de l'Ella es capgira quan el Jannis torna de Grècia amb notícies que ho canvien tot. A Grècia, el Jannis s'ha retrobat amb una antiga coneguda i ha descobert que serà pare. Per molt que li costi, es vol separar de l'Ella per poder estar amb la seva nova família.
Pel·lícules
Durada: 90'
03.10
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 170'