Societat

El fiscal demana presó per un inspector de l'Ajuntament de Barcelona pel cas dels bordells

El fiscal demana presó sense fiança per un inspector del departament de llicències municipals del Districte de l'Eixample de l'Ajuntament de Barcelona per la seva suposada relació amb l'extorsió a prostíbuls. El funcionari atorgava les llicències d'activitats dels prostíbuls implicats en la trama de corrupció policial.

La titular del Jutjat d'Instrucció número 33 de Barcelona, Elisabeth Castelló, que porta les actuacions, ha prorrogat la detenció d'aquest funcionari municipal fins a decidir si fa cas del fiscal.

La policia va detenir dilluns aquest inspector juntament amb l'enginyer, Joaquim Q., relacionat amb una empresa que treballa pel consistori. Per aquest acusat, el fiscal demana presó eludible amb el pagament d'una fiança de 15.000 euros. La jutgessa decidirà aquest dimarts també sobre aquest imputat.

Aquestes dues detencions s'afegeixen a les catorze persones que ja estaven imputades en el cas. Es tracta de sis comandaments i excomandaments de la Policia Nacional, tres advocats i cinc responsables dels bordells Riviera i Saratoga de Castelldefels, clausurats per un període de sis mesos per ordre judicial.

A banda de l'inspector i l'enginyer, també ha declarat al jutjat com a imputada Teresa G. secretària tècnica de prevenció del Districte de l'Eixample, que continua amb llibertat, ja que no havia estat detinguda, però si està acusada. En la mateixa situació està Carlos A., un empresari d'oci nocturn que també ha declarat com a imputat.

 

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Gastronomia catalana, la que ho aprofita tot

Barcelona
Joan (Nani) Mora
Cap de l’oposició d’ERC a Sant Andreu de Llavaneres

“Veiem com tot el que tenia la marca d’ERC s’està aturant”

Sant Andreu de Llavaneres
ADMINISTRACIONS

El Maresme se sent exclòs del pla de barris

MATARÓ
ciència

Asfalt autoregeneratiu i altres avenços tecnològics per a més seguretat a les vies

Tarragona
gastronomia

Cinc restaurants, un menjador escolar i dues escoles de cuina, a l’Slow Food

sant sadurní d’anoia

Un pèsol per col·locar

sant andreu de llavaneres
Societat

Es presentarà una moció al ple per parlar de l’alberg de Badalona

Badalona
ADMINISTRACIONS

L’Ajuntament de Lleida serà part en la causa dels robatoris a l’Horta

LLEIDA
societat

Els càmpings de la Costa Brava, principal allotjament turístic català

roses