Societat

El fiscal demana presó per a dos policies implicats en el cas del Riviera i el Saratoga

El fiscal ha demanat presó amb una fiança de 5.000 euros per a l'actual cap de la unitat d'estrangeria de la Policia Nacional a Barcelona, que és el departament que s'encarrega de lluitar precisament contra les xarxes d'immigració i falsedat documental. Aquest alt càrrec policial ha negat avui davant la jutge que investiga els casos de corrupció dels clubs de cites Riviera i Saratoga haver acceptat suborns d'aquests dos prostíbuls.

El cap de la unitat d'estrangeria, A.N., ha declarat durant més de dues hores davant la titular del jutjat d'instrucció número 33 de Barcelona, que investiga una suposada impunitat dels comandaments i agents policials en relació amb els dos prostíbuls més grans de Barcelona, el Riviera i el Saratoga, tots dos a Castelldefels.

Segons han informat fonts pròximes al cas, el fiscal, en una petita vista posterior a la declaració, ha demanat que la jutge decreti presó preventiva per a A.N., defugible amb una fiança de 5.000 euros, en considerar que existeix risc de reiteració delictiva si l'imputat queda lliure.

En la seva declaració davant la jutge, l'acusat, al qual li han reproduït algunes converses telefòniques seves que havien estat intervingudes, ha negat haver acceptat cap suborn per part dels prostíbuls i ha assegurat que estava molt tranquil perquè no tenia res a amagar.

Presó sense fiança per un exinspector policial
El fiscal també ha demanat aquest dimarts presó, en aquest cas sense fiança, per a l'exinspector de la Policia Nacional Andrés O., acusat de suborn i revelació de secrets, ja que suposadament va cobrar importants quantitats econòmiques dels propietaris dels prostíbuls Riviera i Saratoga a canvi d'alertar-los de les batudes policials.

L'exinspector, que va ser detingut ahir a la tarda pels Mossos d'Esquadra, ha declarat a primera hora d'aquest matí davant la titular del jutjat d'instrucció número 33 de Barcelona, que encara està pendent d'interrogar dos imputats més: un agent destinat actualment a la unitat d'estrangeria d'Alacant, José María M.; i un exagent, Ignacio L., que també va estar a la unitat d'estrangeria de Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

Torna la fira d’ocupació TreballemGi a Alt Empordà, el 15 de maig

figueres

L’Hospital de Bellvitge impulsa la teleassistència per als pacients amb asma

L'Hospitalet de Llobregat

Collboni reclama a Mascort fons per a Collserola

Barcelona

Llagostera preveu un estalvi del 78,49% en el consum d’electricitat

LLAGOSTERA
SALUT

L’Hospital de Dia i el servei de rehabilitació de l’Hospital de Calella es traslladaran a l’estiu a Pineda

PINEDA DE MAR
Tarragona

Ajornat l’inici del judici del cas Innova per problemes de salut d’una de les parts

TArragona
estats units

El Senat d’Arizona aprova derogar la llei de 1864 que prohibeix l’avortament

barcelona
societat

Ripollet organitza un dinar setmanal amb gent gran per combatre la solitud

Ripollet

Canvi del model d’atenció als infants en risc social

RUBÍ