Societat

Huguet respecta la decisió de desallotjament del rector de la UB

El conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, ha dit que respecta la decisió del rector de la Universitat de Barcelona (UB), Dídac Ramírez, que aquest matí ha ordenat el desallotjament dels estudiants que des del 20 de novembre estaven tancats per protestar contra el pla Bolonya.

Huguet –que aquest dimecres ha inaugurat la 20a edició del Saló de l'Ensenyament, que se celebra a la Fira de Barcelona– ha  ha aprofitat l'ocasió per recordar que els rectors tenen plena autonomia per prendre decisions. "La regulació dins dels campus universitaris és dels rectors i ells són els que saben com endreçar casa seva", ha afirmat el conseller.

Sota la denominació de Setmana de la Formació i el Treball, a més del Saló de l'Ensenyament s'apleguen fins a quatre salons més, centrats en els idiomes, l'educació a distància, la formació en màsters i postgraus i els recursos humans

Cal dir que el Saló de l'Ensenyament coincideix també amb la vaga que tots els sindicats de mestres han convocat per demà en contra de l'aplicació de la nova llei d'educació.
 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.